maric je napisao(la):Ja nikada ne mogu biti Beogradjanin ( iako zivim u Beogradu vise godina nego sto sam proveo u Valjevu) jer sam rodjen u Valjevu samim tim sam Valjevac I to mnogo veci od vas koji tamo zivite ( a dosli iz pizdinaca (prim.prev zargonski receno za manja mesta pored Valjeva)) I po tome sto su mi roditelji valjevci, I baba I deda, tako da jbg moram da te razocaram. Rodjeni Kolonijas sto mi se cini (ako si pravi Valjevac) ima neku tezinu u nasem gradu. Cak sta vise ja sam VISE KOLONIJAS nego Valjevac a sam znas da se REPUBLIKA KOLONIJA otcepila od Srbije 1992 godine a samim tim I Valjeva![]()
![]()
Tako da Sebastijane nemoj da brinesako nista imace se bar za rakijicu I neku slaninicu
![]()
pera je napisao(la):I da ne zaboravim Žare je Grobar,tako da na pregled kutije moš da zaboraviš.![]()
maric je napisao(la):Rodjeni Kolonijas sto mi se cini (ako si pravi Valjevac) ima neku tezinu u nasem gradu. Cak sta vise ja sam VISE KOLONIJAS nego Valjevac a sam znas da se REPUBLIKA KOLONIJA otcepila od Srbije 1992 godine a samim tim I Valjeva![]()
![]()
![]()
ZareVa je napisao(la):Nemoj da se lozis, znas da vam je onaj avion kolonaskog RV na Dabica brdu (ti znas sta je to posto su ti baba i deda kaldrmasi) prizemljen, a kako mi iz pripizdinacavama susedne Srbije imamo najmanje jedan u letnom stanju,to i taj secesionizam moze biti uskoro bivsi
![]()