Gradac, reka snova

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
E realno.... ljudi idem u portugaliju na neko tkmicenje u ff-u, ne zezam se, dobio sam poziv od njihovog reprezentativca sa kojim sam bio u grupi, samo me.put kosta.... ako neko hoce da pomogne, sponzorise nek se javi :) nosicu logo na prsluku,sta god treba za promociju, sammo bez gay ponuda molim :)
I unapred obecavam da necu pecati pastrmke u lovostaju....samo klenove i dalje..... perooooooooo spremi bajalice protiv pajki u lovostajuuuuuuui

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Kad vidi da si pecao pastrme u zabrani otkazace ti 100% posto si ukaljao ime... A bilo bi lepo videti taj portugal, e moj Vladimire "strpljen spasen" :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kod njih nije lovostaj hahahaa

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Imali ovako kasno pametnih ljudi da mi objasne sta znaci i na sta se odnosi ta zabrana u odredjeno vreme na odredjenu vrstu ribe???

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Kod njih nije lovostaj hahahaa

Ali mozda poznaju nas zakon ili cak mozda prate nase forume pa si najebo... :)

A da ti nije mozda portugalac rekao da poneses vazelin da mazes strunu zbog plovnosti... 8)

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Tihi83 je napisao(la):
Imali ovako kasno pametnih ljudi da mi objasne sta znaci i na sta se odnosi ta zabrana u odredjeno vreme na odredjenu vrstu ribe???

Nema ... ima samo nas sto, kako ti rece, kenjamo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Falco, nije trazio, valjda tamo imaju :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
falco je napisao(la):
Nema ... ima samo nas sto, kako ti rece, kenjamo.

Pa realno je tako, posto si se sam nasao prozvanim mogu samo da zakljucim da si kenjao...

Ali voleo bi da cujem i od tebe odgovore na moja pitanja?

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Nas nekoliko je pokusalo na prilicno pristojan nacin da ukaze Oholom da nam bode oci njegova reportaza. Mozda i nismo u pravu, ali smo bar izneli razloge zasto tako mislimo.
Onda si ti pao s neba i bez ikakvih argumenata, stavova, bilo cega ... u startu rekao da kenjamo. Cak si rekao da ne znas sta znaci lovostaj, ali sigurno znas da mi kenjamo. Pazi, to zvuci kao da mi kenjamo ne zato sto nismo u pravu, nego kenjamo zato sto "napadamo" Oholog, a ti valjda hoces da ga branis. Smesno ...
Naravno da znam odgovor na tvoje pitanje, ali me mrzi da kuckam ... ionako je gubljenje vremena.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pošto sam i ja bio jedan od učesnika ovog dešavanja moram da se izvinim svima na forumu koji su bez mrlje u svojoj ribolovačkoj karijeri, a koje je ovo uznemirilo.

A licimurima koji samo kenjaju po forumu, a uživo rade naopako samo mogu da  :bye:
Posebno jednom koji se ovde oglasio, a prodao je ko zna koliko desetina kilograma smuđa da kupi Certate. I zamolio bih istog da kada me vidi ubuduće pređe na drugu stranu reke ili ulice.

Naravno da smo znali da će ovo izazvati negativne rekcije i naravno da smo bili svesni da će klen verovatno slabo raditi.

Proto nemaš ti šta bilo kome da se izvinjavaš u naše ime, sva trojica smo punoletni i odgovaramo za svoje postupke.

Tihi gde su te kurve, daj i njih sledeći put da vodimo na Gradac, ako ne radi klen bar da jebemo nešto.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Al da castis te kurave, ipak si ubo zgoditak :) i necu opet cigancicu da jebem, ono ua 7god srece nije istina :)

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
oholi je napisao(la):
E realno.... ljudi idem u portugaliju na neko tkmicenje u ff-u, ne zezam se, dobio sam poziv od njihovog reprezentativca sa kojim sam bio u grupi, samo me.put kosta.... ako neko hoce da pomogne, sponzorise nek se javi :) nosicu logo na prsluku,sta god treba za promociju, sammo bez gay ponuda molim :)
I unapred obecavam da necu pecati pastrmke u lovostaju....samo klenove i dalje..... perooooooooo spremi bajalice protiv pajki u lovostajuuuuuuui

Tamo po ceo dan sede ispred kafane, piju vino, gledaju fudbal i deru se k`o nenormalni. Lepo se provedi ako uspes da odes.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hvala :)
Mislim da sam uspeo da se ukombinujem :)
Gost sam kod ovog ribolovca, ima covek plantazu loze i pravi vino.... ima da se vratim pijan :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
falco je napisao(la):
Nas nekoliko je pokusalo na prilicno pristojan nacin da ukaze Oholom da nam bode oci njegova reportaza. Mozda i nismo u pravu, ali smo bar izneli razloge zasto tako mislimo.
Onda si ti pao s neba i bez ikakvih argumenata, stavova, bilo cega ... u startu rekao da kenjamo. Cak si rekao da ne znas sta znaci lovostaj, ali sigurno znas da mi kenjamo. Pazi, to zvuci kao da mi kenjamo ne zato sto nismo u pravu, nego kenjamo zato sto "napadamo" Oholog, a ti valjda hoces da ga branis. Smesno ...
Naravno da znam odgovor na tvoje pitanje, ali me mrzi da kuckam ... ionako je gubljenje vremena.

To sto vama bode oci to je vas licni problem ali nemate pravo nikog da napadate i osudjujete bez i jednog realnog osnova za to...

Da znas odgovor na moja pitanja verovatno bi sad vec pisao post u kom se izvinjavas Vladimiru, ako si ti medju onima koji su ga prozivali za neko krsenje zakona i pecanje ribe u zabrani jer on nije prekrsio ni jedan zakon i ni jedo pravilo...

Ja znam tacan odgovor na sva postavljena pitanja, samo zelim da vidim koliko vi ne znate pa da vas edukujem...

Da je izraz kenjanje mozda preteran a mozda cak i bezobrazan jeste i nije to moj nivo zato se javno izvinjavam svim kenjatorima koji su uvredjeni jer mi nije namera ovde nikog da vredjam...

Tako da cu izraz kenjanje preformulisati u "lupanje gluposti ljudi koji ne znaju o cemu pricaju"...

Da li je Vladimir znao da ce upecati pastrmku odgovorno tvrdim da jeste, ali ti isto odgovorno tvrdim da je svaka pastrmka sa najboljim tretmanom vracena nazad u vodu cime on ama bas nije prekrsio ni jednu tacku naseg zakona, a znas sta je strasno to sto je ta pastrmka verovatno danas u tiganju nekog Valjevskog plovkarosa koji je uredno upecao i stavio u cuvarku...

Da mu je ovde prebacno nesto normalno sigurno ga nebih branio...ako smatras da je normalno da nekog napadas zato sto je izasao na vodu da tamo provede jedan lep februarski dan onda je to totalno druga tema...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Pošto sam i ja bio jedan od učesnika ovog dešavanja moram da se izvinim svima na forumu koji su bez mrlje u svojoj ribolovačkoj karijeri, a koje je ovo uznemirilo.

A licimurima koji samo kenjaju po forumu, a uživo rade naopako samo mogu da  :bye:
Posebno jednom koji se ovde oglasio, a prodao je ko zna koliko desetina kilograma smuđa da kupi Certate. I zamolio bih istog da kada me vidi ubuduće pređe na drugu stranu reke ili ulice.

Naravno da smo znali da će ovo izazvati negativne rekcije i naravno da smo bili svesni da će klen verovatno slabo raditi.

Proto nemaš ti šta bilo kome da se izvinjavaš u naše ime, sva trojica smo punoletni i odgovaramo za svoje postupke.

Tihi gde su te kurve, daj i njih sledeći put da vodimo na Gradac, ako ne radi klen bar da jebemo nešto.

Za krivolovce ima picetine koliko hoces, ja sa ovim postenim narodom ne znam sta da radim kad dodju....

Vrh Dno