oholi je napisao(la):E realno.... ljudi idem u portugaliju na neko tkmicenje u ff-u, ne zezam se, dobio sam poziv od njihovog reprezentativca sa kojim sam bio u grupi, samo me.put kosta.... ako neko hoce da pomogne, sponzorise nek se javinosicu logo na prsluku,sta god treba za promociju, sammo bez gay ponuda molim
I unapred obecavam da necu pecati pastrmke u lovostaju....samo klenove i dalje..... perooooooooo spremi bajalice protiv pajki u lovostajuuuuuuui
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
oholi je napisao(la):Kod njih nije lovostaj hahahaa
Tihi83 je napisao(la):Imali ovako kasno pametnih ljudi da mi objasne sta znaci i na sta se odnosi ta zabrana u odredjeno vreme na odredjenu vrstu ribe???
falco je napisao(la):Nema ... ima samo nas sto, kako ti rece, kenjamo.
Tamo po ceo dan sede ispred kafane, piju vino, gledaju fudbal i deru se k`o nenormalni. Lepo se provedi ako uspes da odes.oholi je napisao(la):E realno.... ljudi idem u portugaliju na neko tkmicenje u ff-u, ne zezam se, dobio sam poziv od njihovog reprezentativca sa kojim sam bio u grupi, samo me.put kosta.... ako neko hoce da pomogne, sponzorise nek se javinosicu logo na prsluku,sta god treba za promociju, sammo bez gay ponuda molim
I unapred obecavam da necu pecati pastrmke u lovostaju....samo klenove i dalje..... perooooooooo spremi bajalice protiv pajki u lovostajuuuuuuui
falco je napisao(la):Nas nekoliko je pokusalo na prilicno pristojan nacin da ukaze Oholom da nam bode oci njegova reportaza. Mozda i nismo u pravu, ali smo bar izneli razloge zasto tako mislimo.
Onda si ti pao s neba i bez ikakvih argumenata, stavova, bilo cega ... u startu rekao da kenjamo. Cak si rekao da ne znas sta znaci lovostaj, ali sigurno znas da mi kenjamo. Pazi, to zvuci kao da mi kenjamo ne zato sto nismo u pravu, nego kenjamo zato sto "napadamo" Oholog, a ti valjda hoces da ga branis. Smesno ...
Naravno da znam odgovor na tvoje pitanje, ali me mrzi da kuckam ... ionako je gubljenje vremena.
100ka je napisao(la):Pošto sam i ja bio jedan od učesnika ovog dešavanja moram da se izvinim svima na forumu koji su bez mrlje u svojoj ribolovačkoj karijeri, a koje je ovo uznemirilo.
A licimurima koji samo kenjaju po forumu, a uživo rade naopako samo mogu da
Posebno jednom koji se ovde oglasio, a prodao je ko zna koliko desetina kilograma smuđa da kupi Certate. I zamolio bih istog da kada me vidi ubuduće pređe na drugu stranu reke ili ulice.
Naravno da smo znali da će ovo izazvati negativne rekcije i naravno da smo bili svesni da će klen verovatno slabo raditi.
Proto nemaš ti šta bilo kome da se izvinjavaš u naše ime, sva trojica smo punoletni i odgovaramo za svoje postupke.
Tihi gde su te kurve, daj i njih sledeći put da vodimo na Gradac, ako ne radi klen bar da jebemo nešto.