Bratac, nikome se Ja nisam izvinjavao...pogotovo ne u vase ime, nit bi mi to ikad palo na pamet, kao sto sam ti i juce porukom napisao za moje misljenje ali i cestitao na ulovu...morao sam se i ograditi od istog po meni potpuno nepromisljenog dogadjaja.
Sve bi bilo ok, Kolubara, kako sam i bio obavesten (mali Isidor mi je trazio cipele za gazenje), klena ima,moze da se peca, lep dan i da se napecate..ovako,kao sto sam ti i napisao i kao sto i mislim...za mene cist krivolov!! Sve ono sto smo godinama hteli da porucimo, da ocistimo prvo svoju kucu od prljavstine i djubreta...e pa sad smo se sami sebi posrali u dvoriste..po Pacerima!! Zato sam od danas/juce EX!!! Iako je sve to na formi drugarstva i zafrkancije, normalne komunikacije izmedju realnih , zdravih pojedinaca , nosioca nekih novih ideja, koje nas mogu samo uzdici za bollje sutra na jeeeeeeeedinoj i pravoj BEOGRADSKOJ SALMONIDNOJ VODI-GRADCU!!!E pa prevario sam se..
I Bojan i Ja smo bili svedoci hajke na jednom od varalicarskih sajtova a upravo je Gradac bio tema...ozbiljno smo se nosili sa dosta jakom i brojnom populacijom zagovornika ideje o izjednacavanju situacije na Gradcu...ovo samo daje na pravo njihovoj strani i poentiraju, e sad dali ce i pobediti u svojoj nameri, to ce vreme pokazati..Umoran sam od borbe sa vetrenjacama, jednoumljem i tumacenjem zakona tako da se samo traze rupe u istom, cela tema je zasrana ovim pecanjem kad mu nije vreme i kompromitovanjem Vas trojice u istoj..
Moj savet je da svi oni koji vole Gradac i zele uspesno i ubuduce da pecaju i da se lepo provode na njemu,, da se pokazu...i u prvom naletu plate godisnje dozvole, Gradcu je to potrebno,novac fali, mnogi koji se kurce Gradcem i busaju u grudi sa njim ,bili oni iz Bgd-a ili ostatka Srbije a ostali su duzni za dozvole i iz 2014.god...nek stave malo prst na celo pa nek se malo zamisle i promuckaju sivim celijama..
Veliki pozdrav, iskreni svim ucesnicima u ovoj raspravi koja nam je donela samo 5-6 strana na forumu poprilicno zle krvi..
Ajd,Ja sam se odrekao fotelje,obraz mi ne dozvoljava da progutam ne/delo Pacera

malo ce biti frke da to svojoj Prvoj dami objasnim, a cerka vec nece nista ni primetiti, ona ce sa tatom ovog leta na peckanje u revirskom delu, da se upozna sa svim lepotama reke Gradac...njoj ce biti najlepse...Tata ce njen probati da uhvati ponovo onog velikog klena na Celijskom viru..
Adios mucacos!!