Zac je napisao(la):
Kada bi pomenuti Jovanu Jovanovic(reli vozac) na nekom forumu sam postavio slike i hvalio se kako je to uradio sigurno bi zaradio osudu Auto moto saveza a i sudija za prekrsaje bi mogao da ga sa punim pravom kazni za prekoracenje brzine na osnovu dokaza koje mu je sam obezbedio.
Ovo se jednostavnim recima zove napraviti budalu od sebe.
A ima i jedna poslovica: Cega se pametan stidi, budala se ponosi.
P.S. Ovaj komentar nema bas nikakve veze sa Oholim i njegovim postupkom vec sa generalnim nacinom razmisljanjem u nasoj sredini.
Usput Tihi upravo si se posrao po svom prijatelju kada si izjavio:
Zbog toga se ova polemika i povela. Znao je da je to sto je uradio pogresno ali se ipak tim hvali. Dzaba ga branis.
Poentu si omasio totalno, da li ti nije bitno sta ces napisati ili nisi sa paznjom procitao moj tekst ne znam...
Poenta je da li bi i koju stetu Jovana Jovanovic nanela Auto moto savezu srbije, ne da li bi je taj isti savez osudio ili policajac kaznio...
Da sa paznjom citate sta pisem valjda bi ostali u temi, ovako utrkujuci se da napisete da sam ispao glup ili lud ne kapirate da sami sebi kopate rupu, pozvacu se i ja na jednu poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada"...
I drugi komentar nema veze sa temom, nisam se ja posro nipokome. Samo naveo da je dobro razmislio i presudio sta radi a to je ono nasta vi aludirate da je na Gradac otisao da peca pastrmku, vi hocete ustvari da nametnete vase misljenje i vase vidjenje stvar ali jednostavno to nije tako, i stvarno mi je zao sto neki jednostavno ne mozemo da prihvatimo cinjenicu da je Vladimir sa namerom otisao da peca pastrmku u zabrani. Jer da su mi namere bile niske otisao bi u necuvani deo gradca sa znatno vecom i boljom populacijom pastrmki, nista nebi pisao i slao na forum a vi izgubili jednu zanimljivu temu.
Mislis da nije znao da taj dan moze da mu prodje u mnogo kvalitetnijem pecanju na trenutno necuvanom delu gradca, gde da dodam sad kuva od pecarosa...