Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ljudi se dele na dobre i loše. Drugo, ja te ne bi doveo u situaciju da me braniš zbog nepromišljenog postupka.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Trebao bi odgovornije da se ponašaš,  još uvek imaš status reprezentativca. Ako su nam reprezentativci takvi, kakvi su tek ostali?

Uostalom, ovo je moja prva reakcija na već zadatu temu. Nisam mu solio pamet niti ga napao ko hijena. A onda su počela opravdanja, tumačenja zakona itd. Ovo mu i sad mislim, tačno toliko koliko sam napisao.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Ljudi se dele na dobre i loše. Drugo, ja te ne bi doveo u situaciju da me braniš zbog nepromišljenog postupka.

To je prosta podela, potrudio sam se da bolje docaram pa sam dobre ljude podelio na podgrupe i napisao da ih sve postujem.

Ali mozda to jeste najveci problem sto mislite da je njegov problem nepromisljen, jer odlicno znam da je dobro promislio o onome sto je uradio.

To sto se vi neslazete sa njegovim potezom to je drugo, svi smo mi razliciti pa samim tim i drugacije razmisljamo ali nam drugacije misljenje ne daje za pravo da sudimo.

Mnogi tvoji potezi, stavovi i misljena se drasticno razlikuju od mojih ali zbog toga te niti manje postujem niti manje cenim...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sad si Tihi bukvalno napisao sve ono sto sam ja pisao proteklih dana.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Samo sto ja koristim pesnicku slobodu ( sta cu kad sam umetnicka dusa ) a ti po vojnicki odmah napises.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Sad si Tihi bukvalno napisao sve ono sto sam ja pisao proteklih dana.

Maricu verovao ili ne ja odlicno znam sta ti mislis i kako razmisljas dovoljno smo puta pricali o svemu i svacemu, samo te nekad ponese masa pa to neinterpretiras na pravi nacin...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mnogi tvoji potezi, stavovi i misljena se drasticno razlikuju od mojih ali zbog toga te niti manje postujem niti manje cenim...

Mudre reči, za ovo imaš ogroman + kod mene.  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Uostalom, ovo je moja prva reakcija na već zadatu temu. Nisam mu solio pamet niti ga napao ko hijena. A onda su počela opravdanja, tumačenja zakona itd. Ovo mu i sad mislim, tačno toliko koliko sam napisao.

Po meni pominjanje reprezentacije u ovom slucaju je bas bespotrebno jer onda vec prelazis dobranamernu kritiku pojedincu i bespotrebno globalizujes i karakterises problem kao nesto sto ce upropastiti ugled drustva...

To bi bilo isto kad bi Jovanu Jovanovic(reli vozac) osudio da je nanela stetu Auto moto savezu srbije i sport zato sto je pored skole vozila 50km/h umesto dozvoljenih 30km/h, smesno...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Uf al si sad profulao  :doh:  Na zapadu se poznatim i javnim ličnostima uvećava kazna u odnosu na obične smrtnike jer daju loš primer. U Americi bi Jovanu prvo guzili panduri na haubi zbog tog prekršaja pa tek onda kod sudije.

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
To bi bilo isto kad bi Jovanu Jovanovic(reli vozac) osudio da je nanela stetu Auto moto savezu srbije i sport zato sto je pored skole vozila 50km/h umesto dozvoljenih 30km/h, smesno...

Kada bi pomenuti Jovanu Jovanovic(reli vozac) na nekom forumu sam postavio slike i hvalio se kako je to uradio sigurno bi zaradio osudu Auto moto saveza a i sudija za prekrsaje bi mogao da ga sa punim pravom kazni za prekoracenje brzine na osnovu dokaza koje mu je sam obezbedio.

Ovo se jednostavnim recima zove napraviti budalu od sebe.
A ima i jedna poslovica: Cega se pametan stidi, budala se ponosi.

P.S. Ovaj komentar nema bas nikakve veze sa Oholim i njegovim postupkom vec sa generalnim nacinom razmisljanjem u nasoj sredini.

Usput Tihi upravo si se posrao po svom prijatelju kada si izjavio:

Tihi83 je napisao(la):
Ali mozda to jeste najveci problem sto mislite da je njegov problem nepromisljen, jer odlicno znam da je dobro promislio o onome sto je uradio.

Zbog toga se ova polemika i povela. Znao je da je to sto je uradio pogresno ali se ipak tim hvali. Dzaba ga branis.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Poenta je sto nije pogresno. Cim mogu da pecam krkuse na dubinku mogu i da musicarim.
Koliko mislim da je pogresno to sto sam uradio i koliko se kajem..... videcete nadam se uskoro. Ako je pogresno,protivzakonito.....pa ajmo pravednici prijavite me. Potpuno je nemoralno da me ne prijavite.....postajete saucesnici.... krivolovci.... eto za slucaj da neko ne zna. Moje ime je Vladimir Petrovic, ko zeli da me prijavi da ima ime. Slike u punoj rezoluciji mu saljem na mejl ako zatreba za dokaz.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi83 je napisao(la):
Maricu verovao ili ne ja odlicno znam sta ti mislis i kako razmisljas dovoljno smo puta pricali o svemu i svacemu, samo te nekad ponese masa pa to neinterpretiras na pravi nacin...

Ili me pogresno shvate. Svi veliki umovi su bili neshvaceni u svoje vreme. Sta ti je bre Oholi ko ce da te prijavi jbt. Opet los heroin?? Opusti se jbt. Ne sme covek nista da ti kaze od kada si postao moderator  :hammer: :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zac je napisao(la):
Kada bi pomenuti Jovanu Jovanovic(reli vozac) na nekom forumu sam postavio slike i hvalio se kako je to uradio sigurno bi zaradio osudu Auto moto saveza a i sudija za prekrsaje bi mogao da ga sa punim pravom kazni za prekoracenje brzine na osnovu dokaza koje mu je sam obezbedio.

Ovo se jednostavnim recima zove napraviti budalu od sebe.
A ima i jedna poslovica: Cega se pametan stidi, budala se ponosi.

P.S. Ovaj komentar nema bas nikakve veze sa Oholim i njegovim postupkom vec sa generalnim nacinom razmisljanjem u nasoj sredini.

Usput Tihi upravo si se posrao po svom prijatelju kada si izjavio:

Zbog toga se ova polemika i povela. Znao je da je to sto je uradio pogresno ali se ipak tim hvali. Dzaba ga branis.

Poentu si omasio totalno, da li ti nije bitno sta ces napisati ili nisi sa paznjom procitao moj tekst ne znam...

Poenta je da li bi i koju stetu Jovana Jovanovic nanela Auto moto savezu srbije, ne da li bi je taj isti savez osudio ili policajac kaznio...

Da sa paznjom citate sta pisem valjda bi ostali u temi, ovako utrkujuci se da napisete da sam ispao glup ili lud ne kapirate da sami sebi kopate rupu, pozvacu se i ja na jednu poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada"...

I drugi komentar nema veze sa temom, nisam se ja posro nipokome. Samo naveo da je dobro razmislio i presudio sta radi a to je ono nasta vi aludirate da je na Gradac otisao da peca pastrmku, vi hocete ustvari da nametnete vase misljenje i vase vidjenje stvar ali jednostavno to nije tako, i stvarno mi je zao sto neki jednostavno ne mozemo da prihvatimo cinjenicu da je Vladimir sa namerom otisao da peca pastrmku u zabrani. Jer da su mi namere bile niske otisao bi u necuvani deo gradca sa znatno vecom i boljom populacijom pastrmki, nista nebi pisao i slao na forum a vi izgubili jednu zanimljivu temu.

Mislis da nije znao da taj dan moze da mu prodje u mnogo kvalitetnijem pecanju na trenutno necuvanom delu gradca, gde da dodam sad kuva od pecarosa...

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Nisi ni ti mutav, ni na jednoj slici se ne vidi tvoja glava.  ;)

Ali ce buduci citaoci i klinci koji ce stasati u musicare za par godina kad budu cesljali forum videti da je Global moderator i Hero member okacio slike upecanih pastrmki u februaru, cesace se po glavi i pitati "zar nekada nije bila zabrana pecanja u februaru bez obzira da li je revir ili ne i to bas na nimfu i strimera", a posle ce, dalje citajuci videti i kako tupimo i napusavamo jedni druge i izjavu istog momka (za kojeg svi znamo da je pravi FF postovalac), kako gubi zivce i kaze "ajde moralisti prijavite me i eto bas hocu sledeci vikend opet da pecam".
Truba je ispala, nije smak sveta, ali ce fakat ostati zabelezeno

Vrh Dno