Gradac, reka snova

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Eto ti ga sad :) vis kakve su Delije. Sramotis felu :) w moj Proto. Ostace zabelezeno u analima ( mojim sigurno ne) da nisi ispostovao opkladu. Al nema veze oprosticu ti ja  tvoju ruznu proslost ali ne znam za druge sa foruma  :hammer: :hammer:

Mnoooooooogo sam ljut, al ozbiljno....
A što se tiče opklade, nigde je Ti nisi potvrdio, drugo nisi ni osnovne parametre ispoštovao...pecao sa štapomm koji si namenski kupio, i oko kojega je cela priča započela, pritom Ja se ne sprdam..
Delija nisam, Zvezdaš jesam, oklada ne važi jer nisi fer plej igrač i u neregularniom uslovima si došao do tebi jedino bitnog rezultata!!!
Sad bar napokon znam sa kim imam posla..dižem definitno sidro i dalje neću učestvovati u diskusiji bilo kakve teme da su u pitanju..
Definitivno ću razmisliti u par narednih dana dali i da "opstanem"na Forumu..previše je Mix-eva na njemu  :p
Propagira se nešto što nije FF...
Pozdrav.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:D :D dobro bre Proto upecacu ga I u junu :) samo nemoj da se ljutis :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Šta je Marić kriv što je lipljen natrčao pred cev u trenutku rafalne paljbe?  :rambo:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jesam Baki da je bio 1 bilo bi ok ali posto sam zakacio dva velika jbg to se ne oprasta. Samo ne mogu nigde onog Oholovog da vidim. Rece ima 40 + cm?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Novosti, akcije tema Danas sam kupio strana 106,107 Prota, Simpson I Pera. Procitati obavezno. Jedan kupuje prase, drugi jede zivu I pece na grudima a treci jebem li ga. I Oholi koji vice ima ribe u tragovima :) Provale godine :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ti bre Maricu ko da si upecao tarpuna na gradcu a ne lipljen u zabrani, strasno je sto propagiras krivolov a do pre 20 dana si drzao moralna predavanja... :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Za neke je kit da ne kazem kita Xaxaxaxaxaxaxa. Dobro bre Tihi cestitaj mi ko covek, pokloni se Kralju Gradackih lipljena I prestajem. I izvinucu se sirokom auditorijumu sto sam ciljno isao da lovim lipca na Gradcu koga ima u tragovima I bez svog stapa za Gradackog lipljena. Jel ok?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nista od opklade. Nema veze idemo kod Bore :) sredi cipele do tad :) I obecavam necu lipca pecati do juna :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sad jurim ove pegave 50+ navezah nimfe al necu da postavljam da se ne bi smejali ko za onu flymph za lipca sa kojom zakacih dva velika I jednog izvukoh :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nece Tihi da mi cestita pa to ti je .A ja njemu uvek cak I kad je u zabrani bio. Cak sam ga I telefonom zvao da cestitam.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Po meni iskreno, ne treba lepiti slike riba iz zabrane na forum. Moj stav o tome je odavno poznat. Isto sam zamerio Oholom u februaru.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Iskreno ne bi je ni stavili ali onda niko ne bi verovao. Sto kaze Profa ako nema slike nema ni ribe :)

Vrh Dno