Mala retrospektiva
Moram da citiram mog Drugara Oholog
Ti mene jebes? Al stvarno? Uzeo si stap zbog slucajnih ulova ribe koje jedva da ima u gradcu i ici ces par puta tamo..... ako mili kazem koliko mozga nemas ima da se razvede od tebe. Jesi lud. Vidim ja nestasica opijata po gradu....sad vidim i zbog cega
Maricu znam mnogo vise mesta gde ga ima, 5-10.... ali to je mazohizam. Samo ako ga vidis ima smisla.....ovako tesko. U jatu je na dva mesta bio da sam video. Ostalo nisam siguran. Mada ove godine ce ga biti vise nadam se. Nadam se da ce se i izmrestiti
Onda Protu :
Za svakog ciljano ulovljenog na ovaj stap lipljena od mene imas prase!!!Peceno...i gajbu piva pride..Litar sljive ladne, u Gradcu ladjene za aperitiv..
Evo odustajem od stege,i onako je bio cim i znao sam da ces se upecati..(narucio sam Marka Pola od C&F-a

) duplo je jeftinije tako da ce biti i za prasice...ako me ves budes nenadano iznenadio ulovima!!??
p.s...........ako ga ne ulovis, oblacis dres Crvene Zvezde i setas se po Gradcu i pevas navijacke pesme pomenutog kluba, osvajaca KUP-aShampiona 1991.god...moze???
Pusa, kiss, kiss...cmokic
U zdravlju i veselju da ga koristic dok te vid ne izda...i par kafana za preporuku, ono kad izmenjas sve te stapove i na svim tim rekama koje pominjes..Spisak kafana sledi po redu padanja na pamet, ne i po abecednom ili azbucnom...e da ima i jedna internacionalna, tj u drugoj zemlji je al nasoj bivsoj, komsijskoj, extra klopa i smestaj, topla preporuka(redni broj.3).
1. "Kovin" specijaliteta Vojvodjanske kuhinje, Banat, domace belo vino, ruze vetrova koje duvaju sa Karpata i topla preporuka za period od oktobra do marta meseca, da se lepo prezimi..svinjokolji itd.
2. "Gornja Toponica"(juznjacki specijlaliteti, muckalica, cevapi i dani pljeskavice u Leskovac..za topliji deo godine, moze i za duge letnje/vrele noci..
3. "Dobrota-Kotor"...sta vise reci a sto vec nije do sada receno, jedan od najvecih i najlepsih fjordova na svetu, i to u nasoj Crnoj Gori,nasem Montenegru..najlepsi deo zaliva, od Lovcena soko klice, vetar carlija, internacionalna kuhinja u preplitanju sa tradicijom..Njeguska prsuta, vino od Grahova, morski plodovi i meditenarska blaga klima..i sunce do 18h..sta ces vise, doobar tek braco...komplet , sve full, sve sem koze i za prelazni period maj/jun/ jul/ avgust..
4. "Laza Lazarevic".. Za kraj povratak u veeeeeeeliki beli grad, metropolu Balkana, epicentar svih musicarskih strujanja, selekcija i evidencija... top ponuda,, 7-dnevni najam apartmana sa doruckom/ruckom i vecerom a bice obezbedjena za nase verne korisnike i marenda u ranim popodnevnim satima-gledace se LS na malim ekranima i utakmice FC Red Star u sezoni 2016-2017..organizovace se i domacin, cika Velja koji ce Vam biti non stop na raspolaganju(da vam daje bone)..termin koriscenja sa grejs periodom od 3 minute bice naknadno dogovoren a sve u skladu sa vasim obavezama u tekucoj 2016.godini..takmicenja, Slovenija, DRina(sa velikim "D", Gradac sa ciljanim izlovom lipljena i njegovom degustacijom, te kastingom za modnu reviju pored istoimene reke Gradac i predivnog nam upoznavanja sa obalom najlepse reke Balkana i Majkom svih reja...Drinom).
Veeeeeeeliki pozdrav kralju,Zmaju od Gradca
Ništa nisam kupio....i neću, štedim pare, trebaće mi da kupim prase i gajbu piva ( al Zaječarsko crno)...za Gradac, i lepe trenutke na istom, kod ciljanog izlova lipljena
Onda Peru :
Ti si stvarno kupio stap za gradackog lipljena? Kakav si ti optimista ja ne verujem.kako inace kazu sto ti uhvatis namerno ja zivo jedem ,eventualno palim rostilj na grudima i przim