Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Simpsone, nije to isto. Marić je legalno pecao, ono drugo je bio krivolov.  :nowink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I nisam ja prvi postavio vec Vrana  :hammer: :hammer: a on je postavio jer su moderator i ostali clanovi zahtevali. Dugo je vecano da se ne izbace slike zbog mresta ali jbg da bi udovoljili sirokom auditorijumu Vrana je postavio.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
maric je napisao(la):
I nisam ja prvi postavio vec Vrana  :hammer: :hammer: a on je postavio jer su moderator i ostali clanovi zahtevali. Dugo je vecano da se ne izbace slike zbog mresta ali jbg da bi udovoljili sirokom auditorijumu Vrana je postavio.
Ni ja ti nisam verovao dok nisam postavio sliku  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Dugo je vecano da se ne izbace slike zbog mresta ali jbg da bi udovoljili sirokom auditorijumu Vrana je postavio.

Verujem, zato si i brljiv i lako nasedas na provokacije. A i volis da se pohvalis :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja? Ma jok ja vise volim da zacepim usta onim brbljivima  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mala retrospektiva :)

Moram da citiram mog Drugara Oholog :)

Ti mene jebes? Al stvarno? Uzeo si stap zbog slucajnih ulova ribe koje jedva da ima u gradcu i ici ces par puta tamo..... ako mili kazem koliko mozga nemas ima da se razvede od tebe. Jesi lud. Vidim ja nestasica opijata po gradu....sad vidim i zbog cega

Maricu znam mnogo vise mesta gde ga ima, 5-10.... ali to je mazohizam. Samo ako ga vidis ima smisla.....ovako tesko. U jatu je na dva mesta bio da sam video. Ostalo nisam siguran. Mada ove godine ce ga biti vise nadam se. Nadam se da ce se i izmrestiti

Onda Protu :

Za svakog ciljano ulovljenog na ovaj stap lipljena od mene imas prase!!!Peceno...i gajbu piva pride..Litar sljive ladne, u Gradcu ladjene za aperitiv..
Evo odustajem od stege,i onako je bio cim i znao sam da ces se upecati..(narucio sam Marka Pola od C&F-a  :tbumb: ) duplo je jeftinije tako da ce biti i za prasice...ako me ves budes nenadano iznenadio ulovima!!??

p.s...........ako ga ne ulovis, oblacis dres Crvene Zvezde i setas se po Gradcu i pevas navijacke pesme pomenutog kluba, osvajaca KUP-aShampiona 1991.god...moze???
Pusa, kiss, kiss...cmokic

U zdravlju i veselju da ga koristic dok te vid ne izda...i par kafana za preporuku, ono kad izmenjas sve te stapove i na svim tim rekama koje pominjes..Spisak kafana sledi po redu padanja na pamet, ne i po abecednom ili azbucnom...e  da ima i jedna internacionalna, tj u drugoj zemlji je al nasoj bivsoj, komsijskoj, extra klopa i smestaj, topla preporuka(redni broj.3).

1. "Kovin" specijaliteta Vojvodjanske kuhinje, Banat, domace belo vino, ruze vetrova koje duvaju sa      Karpata i topla preporuka za period od oktobra do marta meseca, da se lepo prezimi..svinjokolji itd.
2. "Gornja Toponica"(juznjacki specijlaliteti, muckalica, cevapi i dani pljeskavice u Leskovac..za topliji deo godine, moze i za duge letnje/vrele noci..
3. "Dobrota-Kotor"...sta vise reci a sto vec nije do sada receno, jedan od najvecih i najlepsih fjordova na svetu, i to u nasoj Crnoj Gori,nasem Montenegru..najlepsi deo zaliva, od Lovcena soko klice, vetar carlija, internacionalna kuhinja u preplitanju sa tradicijom..Njeguska prsuta, vino od Grahova, morski plodovi i meditenarska blaga klima..i sunce do 18h..sta ces vise, doobar tek braco...komplet , sve full, sve sem koze i za prelazni period maj/jun/ jul/ avgust..
4. "Laza Lazarevic".. Za kraj povratak u veeeeeeeliki beli grad, metropolu Balkana, epicentar svih musicarskih strujanja, selekcija i evidencija... top ponuda,, 7-dnevni najam apartmana sa doruckom/ruckom i vecerom a bice obezbedjena za nase verne korisnike  i marenda u ranim popodnevnim satima-gledace se LS na malim ekranima i utakmice FC Red Star u sezoni 2016-2017..organizovace se i domacin, cika Velja koji ce Vam biti non stop na raspolaganju(da vam daje bone)..termin koriscenja sa grejs periodom od 3 minute bice naknadno dogovoren a sve u skladu sa vasim obavezama u tekucoj 2016.godini..takmicenja, Slovenija, DRina(sa velikim "D", Gradac sa ciljanim izlovom lipljena i njegovom degustacijom, te kastingom za modnu reviju pored istoimene reke Gradac i predivnog nam upoznavanja sa obalom najlepse reke Balkana i Majkom svih reja...Drinom).

Veeeeeeeliki pozdrav kralju,Zmaju od Gradca  :bleh: :bleh: :bleh: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :nowink: :D :) :) :)

Ništa nisam kupio....i neću, štedim pare, trebaće mi da kupim prase i gajbu piva ( al Zaječarsko crno)...za Gradac, i lepe trenutke na istom, kod ciljanog izlova lipljena  :hammer: :hammer: :hammer:

Onda Peru :

Ti si stvarno kupio stap za gradackog lipljena? Kakav si ti optimista ja ne verujem.kako inace kazu sto ti uhvatis namerno ja zivo jedem ,eventualno palim rostilj na grudima i przim :hammer:

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Auuu bre Mariću  :doh: ko će normalan da pročita ovoliko pisanije  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa Neco s obzirom da su mi pre mesec I po dana govorili da sam nenormalan I sprdali se moram da se ponasam u skladu sa tim  :D :D :D :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Posle si sam rekao da nisi uzeo stap za lipljena na gradcu... Koja je poenta pisanija?

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Oholi bre opusti se . Samo sam citirao. Ja sam rekao da je moguce I uradio to. Jedino je to vazno. Svako ko najavi pecanje lipca ode I uhvati ga kao prvu ribu skidam mu kapu. I to je to

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Au bre koji si ti meni KRALJ GRACKIH LIPLJENOVA  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Stojim iza svega što sam napisao,ali pazi sad ovo ali devojci sreću kvari.
Na koji si štap uhvatio ribu,jel gore piše na štap za gradačkog lipljena,piše ,molim lepo  :bleh: :bleh:
a ovi ostali nek vide šta će i gde će. :hammer: :hammer:
Moram pozajmiti dukseve od mog Vladimira,samo da se dogovore ko nosi GROBARI JUG ,a ko NAŠOJ MAGIJI NEMA KRAJA. :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ma bre Pero ti si mi prvi cestitao posle ovih sa Gradca :) Peci cemo prase lagano samo voda da bude bolja I da se vreme poboljsa. A ako nista za Open Gradac moramo nesto okrenuti. Ja se malo sprdam. Dovoljno mi je sto mi je Mita Profa skinuo kapu I cestitao I krstio tako kako me je krstio ovako nekrstenog  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kad ulovis na stap na koji si obecao onda opklada vazi ovako..... Samo vi grobari mozete tako da varate.... A mita je popio koju cim ti je skinuo kapu, gde tebi prevarantu sa pogresnim stapom[emoji14]
Miti je oprosteno, slab je na rakiju kad peca na graDcu

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Vrh Dno