Gradac, reka snova

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Poslacu vam. Tihi je bio tester. Ako ocoravi da vama ne saljem hahahahah. Znam da je oakley dobar brend ali.. 

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Poslacu vam. Tihi je bio tester. Ako ocoravi da vama ne saljem hahahahah. Znam da je oakley dobar brend ali.. 

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Ne seri da je ono oakley,vidim ja da se Tihomir preporodio a nisam znao razlog.
ŠALJI DA NE MORAM DA UVODIM SANKCIJE U VIDU  :drool: :drool:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
pera je napisao(la):
Ne seri da je ono oakley,vidim ja da se Tihomir preporodio a nisam znao razlog.
ŠALJI DA NE MORAM DA UVODIM SANKCIJE U VIDU  :drool: :drool:

Ko bre da posalje*? Kinez?? nema od toga nista. Ja ga molio za nesto kaze treba obracunati i troskove amortizacije ( dva pecena sismisa)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Navataćemo onih pacova oko šarenog platna za njega kad dođe,neće on smeti da jede ništa naše domaće zbog stomaka,ima odmah sraćka da ga uhvati.
Zamisli kajmak,sir,pršuta pa pasulji rebarca na žaru ,on to ne sme ni pipnuti da se ne ulita :hammer: :hammer: 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
pera je napisao(la):
Navataćemo onih pacova oko šarenog platna za njega kad dođe,neće on smeti da jede ništa naše domaće zbog stomaka,ima odmah sraćka da ga uhvati.
Zamisli kajmak,sir,pršuta pa pasulji rebarca na žaru ,on to ne sme ni pipnuti da se ne ulita :hammer: :hammer:

Kakvi to je za njega momentalna smrt.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Pero, nisam znao da toliko jebada ima  :( . Ja mislio da novac kaplje u sezoni non-stop i da pokriva sve  :blush:.

Sad vidim koji je entuzijasta bio pokojni Babić iz Paraćina sa prvim revirom u SR,  ''Grza ''. Iz dzepa je vadio od table

''reka pod posebnim režimom '' ,koja je bila nešto i zakoni na vodi + papiri izlepljeni  na svakom drvetu ( pravila sa jednom trokrakom ).

Čuvara je bilo  četvoro i to po dvojica  na po tri dana i noći, naizmenično. Plata je bila kao sada 40 000 din. + su se ubacivali dobrovoljci

cuvari koji su odmarali i cirkali opušteno daleko od gradske guzve. Ribokradice su često bile fizički  kažnjene na licu mesta  :tbumb: i

često su im i vozila bila  razbijana.

Imao MUDA Bosanac pokojni do zemlje, tek što stigao iz Bosne  pokačio se sa  najzaje. likovima u opštini i sve na ferku prozvao.

Niko nije nastavio njegovim  stopama iz ''Posejdon '' musičarskog udrženja. Eto karaktera ove sredine JA, ĆU i PN, pizde i lopine.

Meni su bile vezane ruke u JA pored ''Magnum'' čuvarske službe koja je prepustila Babiću SVE a od novca ništa. Čista ljubav prema

Grzi. Sećam se kako smo šetali i na svakoj krivini posmatrali  manje grupe krupnih kalifa koje se presijavaju na suncu  :(.

Njegova smrt i kraj Grzi kao ozbiljnoj destinaciji za par nedelja,kao što mi je poslednje rekao pred put na more. Tako je i bilo  :'(.

Kako je počeo oko Grze i ribnjak da pravi za mrest.

Čovek došao u ove krajeve 2005. i za kratko vreme napravio ''bum''.  Danas,čemer-jad .

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Ja sam pecao prosle godine na Ibru ispod Gazivoda, Ibarski Kolašin opština Zubin Potok, tamo su ribolovci sami sebi napravili revir tako sto su iz svojih dzepova dali pare za poribljavanje, svi mogu da pecaju  ali reku cuvaju ribolovci preko cele godine pa cak i Kosovska policija i meštani, puno je velikih pastmki i lipaca... Ja bih prvi dao neki novac i ucestvovao kao volonter da se neka reka poribi i cuva, nazalost nema ko da se prihvati posla i organizuje. Svaka cast EKOD-u Gradac, samo nastavite !

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
228
U S R A L I  S T E  T E M U  A M A N  B R E,
koga bre boli K U R A C za vasa naklapanja u baljezganja o totalno idiotskim stvarima za ovu temu, administratori jel radite nesto ili ne, prebacujte ove gluposti u temu "Baljezganje" ili "Naklapanje", pogubicete i ono malo ljudi koji dolaze ovde da vide nesto pametno

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
JBT listam ove stranice i ne citam....nema jedan post u 20 o temi koja je naslovljena    :klonja1:....dajte bre uvedite reda malo..... :secsec: :secsec:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mafke ima ovde krivolova isto,ne moze se zbog divljine sve ispratoti. Pre koju godinu Ognjen i jovke uhvate krivolovca sa ribama ,najveca 1,6 kg izmerena . Predaju tuzbu i nilom nista,taj je platio nesto malo i olet.krade ribu i dalje. Batina je iz raja izasla,tako je.Raduta u rumuniji resio problem krivolova na jezeru,izudara ekipa par.krivolovaca pa ce ostali da razmisle dobro dal ce da dodju

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Kolika je kazna za ribu ispod mjere ili ribu u mrijestu u  vezi pastrmke  i da li se  isto  racuna i za revir gradac kao i cijelu drzavu Srbiju  ili je u reviru GRadac pocinjeni  prekrsaj puno tezi i vise se kaznjava ,,
kolika je kazna ako neko lovi u reviru Gradac  bez posebne dnevne  dozvole  ,,Da li je revir Gradac pod koncesiom poput ostalih revira kao npr RIbnik  ili je to ekolosko drustvo koje  nema neka posebna ovlastenja vec je neformalna dobrovoljna  organizacija ,,,Da li revir Gradac odvaja  dio od svojih prihoda  za drzavu  ,,,,

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mnogo pitanja a ja ne znam sve odgovore ovako iz glave,morao bih da ih potrazim,svakariba bi trebala da se placa po odstetnom cenovniku plus krivicna prijava kao za svaki drugi krivolov,ali... ovo je siromasna zemlja u kojoj je krivolovac ustvari neko ko gleda kako da se prehrani pa ga tako i propustaju. Nije koncesija,ne znam ni da li je to ovde izvodljivo vec grupa entuzijasta i ludaka koji su spremni da se bore protiv vetrnjaca da bi nesto napravili i to ne da sebi strpaju u dzepove  vec iz neracionalne ljubavi prema reci i prirodi. Mnogi to ovde ne razumeju,mnogi iz va nilad nisu dosli gore. Ne mislim da se ista daje drzavi ali mogu da proverim ako te interesuje.
Ovde na delu je samo ljubav prema Gradcu bez ekonomske koristi,uz pokusaje da se dodje do toga da prihodi od reke pokrivaju brigu oko reke pa makar i deo toga i to bi bilo dovoljno za pocetak.

Vrh Dno