Pero, nisam znao da toliko jebada ima

. Ja mislio da novac kaplje u sezoni non-stop i da pokriva sve

.
Sad vidim koji je entuzijasta bio pokojni Babić iz Paraćina sa prvim revirom u SR, ''Grza ''. Iz dzepa je vadio od table
''reka pod posebnim režimom '' ,koja je bila nešto i zakoni na vodi + papiri izlepljeni na svakom drvetu ( pravila sa jednom trokrakom ).
Čuvara je bilo četvoro i to po dvojica na po tri dana i noći, naizmenično. Plata je bila kao sada 40 000 din. + su se ubacivali dobrovoljci
cuvari koji su odmarali i cirkali opušteno daleko od gradske guzve. Ribokradice su često bile fizički kažnjene na licu mesta

i
često su im i vozila bila razbijana.
Imao MUDA Bosanac pokojni do zemlje, tek što stigao iz Bosne pokačio se sa najzaje. likovima u opštini i sve na ferku prozvao.
Niko nije nastavio njegovim stopama iz ''Posejdon '' musičarskog udrženja. Eto karaktera ove sredine JA, ĆU i PN, pizde i lopine.
Meni su bile vezane ruke u JA pored ''Magnum'' čuvarske službe koja je prepustila Babiću SVE a od novca ništa. Čista ljubav prema
Grzi. Sećam se kako smo šetali i na svakoj krivini posmatrali manje grupe krupnih kalifa koje se presijavaju na suncu

.
Njegova smrt i kraj Grzi kao ozbiljnoj destinaciji za par nedelja,kao što mi je poslednje rekao pred put na more. Tako je i bilo :'(.
Kako je počeo oko Grze i ribnjak da pravi za mrest.
Čovek došao u ove krajeve 2005. i za kratko vreme napravio ''bum''. Danas,čemer-jad .