baki evo ti ziske jos malo
e ispunila se moja zelja od predhodnog puta, palo je kise....i jos ce....eto gradac pun vode. neki virovi su se produbili, prepreke sklonile,nove su se pojavile.... kamen uglacan od kotrljanja (rolling stones) potpuno beo.
voda blago obojena, idealna za nimfe i strimera. dorucak na parkingu kod manastira,meni drugi po redu

.
drugari,gile i njegov kum idu ka mostu, nemanja tuta i ja palimo ka pacetu, tihi nas ceka na kafici tamo....par zabacaja pre kafe, cisto da se upisemo i nevoljno skairamo da riba nece ludovati.
nemanja sa jednom od lepsih divljakusica....one su inace ove godine cini mi se dominantne u reci. jake su zdrave, lepo koriste struju....prava stvar
evo jedne lude potpuno iskakala je tihom ko zna koliko puta....jedan skok sam cak i ja uhvatio
do sada smo bili i vise nego sigurni da riba radi na nimfe i strimere... ja ni jedno javljanje nisam video....tek malo ispod sarenog platna video sam jedno buckanje, par zabacaja stimulatora i najveca tog dana
ovo je nesto sto ce, nadam se, postati realnost na gradcu, lipci koji su bili u reci su se nekako spojili, primecena su bojista pa su se malo igrali.....evo jednog od prosle godine ako se ne varam....dosao je na pravu lipljensku muvu,suptilnu

, nimfa fazan na 10ki sa tungstenom 3,8mm
over the fence