Gradac, reka snova

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
baki evo ti ziske jos malo :D

e ispunila se moja zelja od predhodnog puta, palo je kise....i jos ce....eto gradac pun vode. neki virovi su se produbili, prepreke sklonile,nove su se pojavile.... kamen uglacan od kotrljanja (rolling stones) potpuno beo.
voda blago obojena, idealna za nimfe i strimera. dorucak na parkingu kod manastira,meni drugi po redu :D.

drugari,gile i njegov kum idu ka mostu, nemanja tuta i ja palimo ka pacetu, tihi nas ceka na kafici tamo....par zabacaja pre kafe, cisto da se upisemo i nevoljno skairamo da riba nece ludovati.

IMGP5858.jpg

IMGP5859.jpg

IMGP5861.jpg

IMGP5864.jpg

IMGP5870.jpg

nemanja sa jednom od lepsih divljakusica....one su inace ove godine cini mi se dominantne u reci. jake su zdrave, lepo koriste struju....prava stvar

IMGP5872.jpg

evo jedne lude potpuno iskakala je tihom ko zna koliko puta....jedan skok sam cak i ja uhvatio :D

IMGP5874.jpg

IMGP5878.jpg

do sada smo bili i vise nego sigurni da riba radi na nimfe i strimere... ja ni jedno javljanje nisam video....tek malo ispod sarenog platna video sam jedno buckanje, par zabacaja stimulatora i najveca tog dana :D

IMGP5881.jpg

IMGP5888.jpg

IMGP5889.jpg

IMGP5897.jpg

ovo je nesto sto ce, nadam se, postati realnost na gradcu, lipci koji su bili u reci su se nekako spojili, primecena su bojista pa su se malo igrali.....evo jednog od prosle godine ako se ne varam....dosao je na pravu lipljensku muvu,suptilnu :D, nimfa fazan na 10ki sa tungstenom 3,8mm :D

IMGP5899.jpg

over the fence

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Ma bravo proljepšale su vam se ribe nema šta... manje jesu pedofili jedni ali da su preljepe domaće to svakako. One kljovašice od prije pa i od 3-5kg nisu niti blizu ljepe kao ove sad samo naprijed  :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hvala silvio...ja ove male ukljucene na struju obozavam. Svaka je umetnicko delo. Nadam se da cu imati prilike da svratim i u tvoj kraj i bocnem koju pajkicu :)

sent from my brick from the wall

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Oholi, ove slike i propratni tekst čine me "za dlaku", zadovoljnim kao da sam ja bio na Gradcu i lovio tačkaste ribe  :tbumb:  :firends:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hvala ljudi :)

A ako zelite da i dalje uzivate u mojiim reportazama posaljite sms na..... Hahahahah salim se...nadam se da cu uskoro opet na reku :)

sent from my brick from the wall

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Bas lepo Oholi.  :tbumb:  Ja sam trebao u subotu na Gradac,ali sam mislio da ce biti mutan,pa sam na kraju zavrsio na Tari. Nadam se da cu uskoro posetiti i Gradac.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Oholi stvarno svaka cast da sve to ispratis fotografijom...ja sam vec u vise navrata na nekim meni novim terenima planirao da radim tako nesto ali ja na vodi zaboravim da imam fotoaparat sve dok ne ulovim neku lepu ribu (bilo da je lepa velicinom ili koloritom)... eto, mozda ako se setim sutra I ja uradim nesto u tom stilu  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
hvala :)

volim da imam uspomenu sa pecanja....sad kad gledam stare fotke skoro svega se setim

andrija....kad budes dolazio javi se...obecavam da cu ti biti najbolji vodic sto mogu :)

Vrh Dno