Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Imam već pozamašnu kolekciju fenjera ...... Ja se nadao neki konac, muve.......

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Baki-Pa je napisao(la):
Imam već pozamašnu kolekciju fenjera ...... Ja se nadao neki konac, muve.......

Pa saaaaaaaaaaaaaaaaaaad ako se nadje neko mesto u tvom prevoznom sredstvu koje se odaziva na ime automobil za moju pozamasnu guzicu, eto barem konca...mada i muHe mogu na lepe oci  :nowink: :nowink:

p.s. imam nesto sice iz kasice prasice iz budzeta za upravo ovakve akcije, tako da sam raspolozen za deljenje i troskova transporta, odrasli smo ljudi... :tbumb
p.s.2 taman i oko tog tamo gederinga, takkmicenja da usaglasimo smernice...Sto rece Oholi jednom, "nije vazno samo takmiciti se, vec pobediti...profesora" :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ma radim u subotu  :doh: mada mi je onaj tvoj poziv, kad smo se videli, jako primamljiv 

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
U nedelju prolazim kroz Valjevo pa bi imao vremena 3-4 sata da pecam.
Kako da dodjem do van revirskog dela na Gradac?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
PITAJ NEKOG GDE JE RESTORAN VIDRA, uzvodno od vidre, tačnije uzvodno od brane je taj mešovito varaličarsko mušičarski revir. može da se peca samo sa običnom dozvolom.... mada ribe je dosta manje nego u reviru

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Oholi, da imam vise vremena obisao bih i revir, ovako zbog par sati pecanja ne daje mi se 2000 dinara, ili vec koliko kosta sad dnevna dozvola.
Hvala na info, raspitacu se :)

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
eko je napisao(la):
U nedelju prolazim kroz Valjevo pa bi imao vremena 3-4 sata da pecam.
Kako da dodjem do van revirskog dela na Gradac?

Prati putokaze za Uzice (ma iz kog pravca da dolazis), a onda nakon prelaska celicnog mosta preko reke Gradac (ponavljam, put za Uzice, ulica je Knez Mihajlova), skreni desno na kruznom toku. Produzi jedno 1-1,5km. Tu mozes pecati sa republickom dozvolom sve do postrojenja za crpljenje vode na mestu koje se zove "Ploce". BTW voda je pojaka i prilicno mutna

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
Toest, ako dolazis iz pravca Uzica, zaboravi putokaze  :doh:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Zare, hvala na odgovoru.
Inace planirao sam taj dan da odem do Sapca pa u povratku da malo odpecam na Gradac.
Ali drugar javi da necemo ici jer mu ispao neki posao.
Uglavnom hvala na odgovoru jos jednom.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Htedoh danas do graca ali jbg umor od puta jbg..Proto drzim ti fige a cuo sam da Profesor (mislim na Mitu) ceo dan vitla sa Metodom :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Htedoh danas do graca ali jbg umor od puta jbg..Proto drzim ti fige a cuo sam da Profesor (mislim na Mitu) ceo dan vitla sa Metodom :)

Prota sprecen od maloletnice, menjao pelene i bejbisitovao ceo 21.06.2014.god... :(
na kratko se cuo pod sitne sate sa Oholim...al ima ko ce vec da sta napise, pobednik...drugo, trece mesto(La Bobo)...i taaaaako sdalje, blize  :bye: :bye:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Združenom akcijom specijalnoh snaga sprečena je krađa pehara (štapa) od strane lica poznatog organima rada ,reda i ,mira,kao i bacanje istog u reku zbog nezadovoljstva ostvarenim rezultatom. :hammer: :hammer: :hammer:
Lice je i do sada izražavalo nezadovoljstva te sudijskim odlukama ,te pričom da je rakija bila jaka ,a kafa tanka i još dosta toga.

Vrh Dno