Gradac, reka snova

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
da sam ja bio ja bih upao sigurno...nema sanse da mi prodje pecanje bez kupanja.... :nowink:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Nije bilo plivaca koliko znam :) moj plasman je bio prvi ili drugi od pozadi :D cetri spadanja bez upisane ribe na papiru :D nije lose za prvi put :D                                              Pre takmicenja bili smo cetri dana na Gradcu,bilo je puno ulova i dosta kise :) postavicu par slika kasnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
A ja bih ovim putem cestitao ljudima koji su uzeli prva tri mesta. Posebno bih cestitao Sekiju, stvarno je prava ljudina.

sent from my brick from the wall

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
U toku nedelje cu kaciti slike, za sada samo utiske da prenesem... Voda obojena,ne kao za takmicenje. Vodostaj povisen. Riba radila super... Bas puno se lovilo i na suve

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Neba, Joca 100ka i ja. Na vodi smo bili oko osam. Vodostaj solidno visok za ovo doba godine, obojenost vode prilicna. U startu Jocu ostavljamo naodno,  viru ispod pacetovog imanja. Neba i ja idemo do mosta da se proveri vir ispod njega. Na viru rodeo, riba ali sitna se izbacuje na povrsini... Neba se malo igra sa njima ja pokusavam i uspevam na teze nimfe da kacim ribe...prosek oko 30-35cm ribe solidno jake,zdrave...

Kako vreme ide polako se pomeramo uzvodno, riba se svuda javlja. Manje jedu na povrsini, vece pri dnu ali peca se. sto dan vise odmice aktivnost je manja. Obzirom da je godina cudna, sa velikim vodama smorila me nimfa pa Neba i ja prelazimo na suve... Uglavnom krupni sedzevi, stimulatori neke policelon karakondzule.... Tokom celog dana primecuje se rojenje mrava, gde primetim lagano skupljanje stavljam mrava na 16 ili 18 i po pravilu dobijam ribu... U brzacima radi krupna muva i povremeno kocijas....

IMGP6092.jpg

jedna zdepasta, jaka ko mecka :D

IMGP6094.jpg

Neba

IMGP6095.jpg

ovakve,domace najvise volim....

IMGP6097.jpg

mada ni primorkama nista ne fali....

IMGP6103.jpg

ova je dosla na popca, na duzinu stapa u jednom otisku iza kamena....

IMGP6105.jpg

tipujem Jovanu jedno mestasce,mikro lokaciju, objasnjavam kako i sta, al izgleda da sam morao prakticno da pokazem....

IMGP6109.jpg

Joca primio k znanju :D

IMGP6111.jpg

joca polaze master  :smoke:

IMGP6116.jpg

master polozen... njegov novi licni rekord.... 50ica:D

IMGP6124.jpg

na hladnom viru smo sreli drugara i njegovu princezu :D

IMGP6127.jpg

nova mesta su veoma lepa, riba se javlja svuda....ovo je malo ispod devojackog vira....

povratak obelezava izrazitije sakupljanje mrava i selektivnija riba...

IMGP6130.jpg

na emerdzere sa crnim telom i mrave ispod roke dobijam par riba....

joca je opet dominantan sa jednom lepom ribom....

IMGP6131.jpg

Sta li se skriva u ovom zlocestom pogledu :D

sve u svemu prelepo proveden dan, riba bas aktivna a mi zadovoljni.....povratka se ne secam, komirao sam se.....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Podseti me ko to bese prooooootaaaaaaa

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Oca vam očinjsvima trojici bre, ama baš............ :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Odličan vikend na Gradcu, paceri kao ja su hvatali preko 20 riba, sve na suvu  :tbumb:

Vrh Dno