Da ne otvaram novu temu, interesuje me kako do Gradca i na Gradcu. Da li postoji neki sajt, blog ili stranica posvecena reviru na reci Gradac?
Pokusavao sam naci vise informacija na jednom mestu, medjutim toga ili nema ili ja nisam dovoljno vesto trazio.
Zanima me posle svih ovih neogoda koje su nas zadesile ove godine:
1. Kojim putem doci do revira? Posto videh u temi da se pominju 2, pa koji biste bi mi preporucili?
2. Dozvola za jednodnevni ribolov, ako se ne varam je 2000dinara, da li se kupuju na licu mesta od ribocuvara ili je potrebno neko ranije najavljivanje, evidentiranje, rezervisanje mesta i slicno?
3. Koliko traje "ribolovni" dan tj u kom periodu je dozvoljeno pecati? Ovde mislim na satnicu.
4. Da li postoji mogucnost i za druge aktivnosti, neribolovne, jer bih mozda otisao sa porodicom, pa da li postoji mogucnost neke neobavezne setnje pored reke ili uredjena mesta sa klupama gde se klinci mogu "izjurcati"?
5. Sve druge informacije koje mogu biti od koristi nekome ko prvi put zeli da upeca pastrmku i da poseti Gradac su dobrodosle.
Unapred hvala na odgovorima!
Ukoliko administratori smatraju da ova tema moze vise sluziti kao posebna, neka je "osamostale"