Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Na moju žalost, juče su najbolje radili strimeri. Srđa u akciji...

Prilozi

• Srda u akciji.jpg
    Srda u akciji.jpg
    127,7 KB · Pregleda: 311
  • Srda u akciji.jpg
    Srda u akciji.jpg
    145,8 KB · Pregleda: 302

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa rekoh vam ja kokajte strimera ali niko ne slusa..suva tesko I ovaj vikend..najavili kisu  :mad: 

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-valjevo/eta/11/1937100/1/meteogram 

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahahh ja mrave na 24.... ja to samo zezam ljude hahahaha salim se. Odlicna muva

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Jutros malo prosetao Gradcem...bacio malo..  slabo radilo tj aktivnosti nema da suvu ...

IgorPetrovic

Junior member
Učlanjen(a)
02.12.2013.
Broj reagovanja
0
Da ne otvaram novu temu, interesuje me kako do Gradca i na Gradcu. Da li postoji neki sajt, blog ili stranica posvecena reviru na reci Gradac?
Pokusavao sam naci vise informacija na jednom mestu, medjutim toga ili nema ili ja nisam dovoljno vesto trazio.

Zanima me posle svih ovih neogoda koje su nas zadesile ove godine:

1. Kojim putem doci do revira? Posto videh u temi da se pominju 2, pa koji biste bi mi preporucili?
2. Dozvola za jednodnevni ribolov, ako se ne varam je 2000dinara, da li se kupuju na licu mesta od ribocuvara ili je potrebno neko ranije najavljivanje, evidentiranje, rezervisanje mesta i slicno?
3. Koliko traje "ribolovni" dan tj u kom periodu je dozvoljeno pecati? Ovde mislim na satnicu.
4. Da li postoji mogucnost i za druge aktivnosti, neribolovne, jer bih mozda otisao sa porodicom, pa da li postoji mogucnost neke neobavezne setnje pored reke ili uredjena mesta sa klupama gde se klinci mogu "izjurcati"?
5. Sve druge informacije koje mogu biti od koristi nekome ko prvi put zeli da upeca pastrmku i da poseti Gradac su dobrodosle.

Unapred hvala na odgovorima!
Ukoliko administratori smatraju da ova tema moze vise sluziti kao posebna, neka je "osamostale" :)

IgorPetrovic

Junior member
Učlanjen(a)
02.12.2013.
Broj reagovanja
0
E, to mi je trebalo, ja trazio, ali ne dovoljno dobro, ocigledno. Hvala najlepse, tu su svi odgovori. Jos jednom - HVALA :)

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
zby9v.jpg

2w2qyrn.jpg

2588ght.jpg

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
da li se razlikuje cena dnevne za nas i strance i koliko je trenutno trodnevna dozvola?

Vrh Dno