Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Trebao bi odgovornije da se ponašaš,  još uvek imaš status reprezentativca. Ako su nam reprezentativci takvi, kakvi su tek ostali? 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
simpson H je napisao(la):
Bravo Oholi majstore, ustvari svi lupetaju jedino si ti u pravu. I svaka cast na ulovima i slikama ali u mojim ocima si samo jedan od mnogobrojnih kasapa. Daleko vise postujem one ribolovce koji nose dozvoljenu kolicinu ribe od onih koji pecaju ribu u zabrani i vracaju je. Ustvari ste svi vi jako inteligentni sto ste nasli takvu rupu u zakonu, moram priznati da vam nije lako u moru ovih nasih logicnih zakona.

Sto se tice mog misljenja oko slika riba uhvacenih u zabrani, to bih takodje najstrozije sankcionisao na forumima, ali to je i dalje samo moje misljenje kao jednog clana foruma.
Za razliku od tebe, ja od srednje skole nisam stavio ribu u zamrzivac. Nosim je samo ako je jedem isti dan ili sutradan.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kakve to sad veze ima majke ti? Da nemam nekog smudja iz zabrane?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
oholi je napisao(la):
Hahaha koliko vi ljudi lupetate to nije zdravo. Ovakvi kao ja unistavaju riblji fond? Nebo ti bi bar trebao da cutis al najiskrenije.

Oholi ja ponekad mozda i preteram,al to uopste nije tema,makar nikad nigde ni ne kacim slike

Riba u mrestu se ne peca,makar da si i precutao ,a ne jos okacio slike pastrmke u mrestu pogotovo ako zelis da drzis do svog imena,a ovako ga  blatis i kao musicar i kao reprezentativac
i za to uopste ne postoji opravdanje
ako ne razumes sta zelim da ti kazem onda je sve uzaludno,meni uopste ne zanima hoces li ti odneti 300 pastrmki u mrestu
al saljes veoma ruznu sliku pod svojim imenom ,a prvenstveno tu da se ne postuje zakon i jos propagiras da je to sve OK

to sve kazem radi tebe da se ne spustas nisko,a ti radi kako god zelis ,ja ti licno necu zameriti nista  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
simpson H je napisao(la):
Kakve to sad veze ima majke ti? Da nemam nekog smudja iz zabrane?

Pa ima, izjednacio si me sa mesarima. Pomislio sam da imas dovoljno sivih celija pa da zakljucis bez dodatnih objasnjenja. Tesko da spadam u mesare.

Nebo, prekoracenje kolicine ulova i lov ribe u mrestu-koji je zavrsen tesko da je isto.

Za sve, dal blatim ime ili ne je samo moj problem. Ja sam ga gradio ja mogu i da ga srusim. Prosta stvar.

Velika vecina se krije iza istih zakona koje realno postuju.... lovis svaki dan ribu, nosis je, prodas, das komsinici..... a onda se kenja nekom ko je vratio sve i takav kao unistava riblji fond.... smesni su vam argumenti. Taj isti zakon svima omogucava legalno praznjenje vode. A i to sto je zakon ne znaci da je pametno napisan. Imam dovoljno mozga da mogu sam da procenim sta mogu a sta ne.... svesno ga krsiti necu skoro pa nikad. Sam cu sebi nametnuti neke mere a neke cu sam i ukinuti-izvrdati kao sto je lov klena na gradcu i kolubari.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
isidor je napisao(la):
oholi ne kaci vise slike rasplakao si pola foruma ocigledno  :doh: :doh:
Idem prvom prilikom ponovo. Kacim samo slike pejzaza. ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Pa ima, izjednacio si me sa mesarima. Pomislio sam da imas dovoljno sivih celija pa da zakljucis bez dodatnih objasnjenja. Tesko da spadam u mesare.
Samo te pitam u kom kontekstu si citirao mene, pravdajuci svoje postupke? Da nisam lovio smudja u zabrani, delio ili prodavao ulov? Pomenuo si zamrzivac kao nesto negativno. Moras da znas da mi porodicni ljudi planiramo obroke a ne pravo iz reke u tanjir.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Morao sam probati malo da pecam na muvu. Donji tok gradca koji je dozvoljen. Zvanicno smo krenuli na klena. Medjutim realno bolje je pegava radila. Joca je na strimera uhvatio jedinu da valja danas.... sve ukupno par klenova i jedno 7-8 pegavih. Dan je bio savrsen....

Moram da pitam iz neznanja. Jel 'oće klen na strimera?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ako jede varke sto ne bi pojeo strimera?

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Moram da pitam i ja nesto, iz neznanja. Posto ste opleli po coveku, kako vi resavate pecanje dok traje lovostaj na odredjenu vrstu na rekama koje nisu cisto salmonidne?
Da li je na Gradcu zabranjeno pecati pastrmku od 15.4 do 31.5. dok traje lovostaj na klena, koga ima u reci? Pecanje i gazenje ometa mrest...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ti mali ne bulazni, treba ti jos 20god svakodnevnog pecanja da me stignes.

Vrh Dno