Za razliku od tebe, ja od srednje skole nisam stavio ribu u zamrzivac. Nosim je samo ako je jedem isti dan ili sutradan.simpson H je napisao(la):Bravo Oholi majstore, ustvari svi lupetaju jedino si ti u pravu. I svaka cast na ulovima i slikama ali u mojim ocima si samo jedan od mnogobrojnih kasapa. Daleko vise postujem one ribolovce koji nose dozvoljenu kolicinu ribe od onih koji pecaju ribu u zabrani i vracaju je. Ustvari ste svi vi jako inteligentni sto ste nasli takvu rupu u zakonu, moram priznati da vam nije lako u moru ovih nasih logicnih zakona.
Sto se tice mog misljenja oko slika riba uhvacenih u zabrani, to bih takodje najstrozije sankcionisao na forumima, ali to je i dalje samo moje misljenje kao jednog clana foruma.
oholi je napisao(la):Hahaha koliko vi ljudi lupetate to nije zdravo. Ovakvi kao ja unistavaju riblji fond? Nebo ti bi bar trebao da cutis al najiskrenije.
Pa ima, izjednacio si me sa mesarima. Pomislio sam da imas dovoljno sivih celija pa da zakljucis bez dodatnih objasnjenja. Tesko da spadam u mesare.simpson H je napisao(la):Kakve to sad veze ima majke ti? Da nemam nekog smudja iz zabrane?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Idem prvom prilikom ponovo. Kacim samo slike pejzaza.isidor je napisao(la):oholi ne kaci vise slike rasplakao si pola foruma ocigledno![]()
![]()
Samo te pitam u kom kontekstu si citirao mene, pravdajuci svoje postupke? Da nisam lovio smudja u zabrani, delio ili prodavao ulov? Pomenuo si zamrzivac kao nesto negativno. Moras da znas da mi porodicni ljudi planiramo obroke a ne pravo iz reke u tanjir.oholi je napisao(la):Pa ima, izjednacio si me sa mesarima. Pomislio sam da imas dovoljno sivih celija pa da zakljucis bez dodatnih objasnjenja. Tesko da spadam u mesare.
\simpson H je napisao(la):Aha sve ljubomorni.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk