Gradac, reka snova

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma pusti te fore.... Koliko si najavljivao tog lipca i ostrio se..... Nista bez dokaza u vidu fotke :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Prvo da Prota potvrdi dres I prasence :) prvi izlazak, prva riba, ciljno lipac  I lipac 39 :) malo li je :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
To ciljano okaci macku o rep. To realno mozea da tvrdis samo ako si ga video....bar da se javio....al to sigurno nisi. Mozes znati gde ga ima ali to nije sigurica.... Realnost je malo drugacija

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E moj ti. Pa jel sam rekao da cu ga upecati I da cu ciljno da idem na lipca I jos nisam jos nosio stap za Gradackog lipca jer sam hteo da mu dam neku sansu :) .Prvo sam digao jednog velikog koji mi je spao a onda sam capio na istom mestu ovog. Sta je tu slucajno?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ma vidis da je i jednu pastrmku slikao u ses poza i postavio samo te slike

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nego Pero je bese ono zabranjeno vaditi ribe i spustati na zemlju radi slikanja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jeste zabranjeno to je cinjenica ali uskreno spustena je na 2 secunde da bih joj izvadio udicu koja se zabila nije bilo sanse da joj drugacije izvadim a da je be razjebem usta.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
E moj ti. Pa jel sam rekao da cu ga upecati I da cu ciljno da idem na lipca I jos nisam jos nosio stap za Gradackog lipca jer sam hteo da mu dam neku sansu :) .Prvo sam digao jednog velikog koji mi je spao a onda sam capio na istom mestu ovog. Sta je tu slucajno?
Maricu evo ja cu da idem ciljano na jesetru na gradcu sledeci izlazak.
Ciljano mozes na rzavu da ga juris jer ga je vise.... Na gradcu ga jos uvek ima znacajno manje pd pastrmke tako da o ciljanom lovu nema govora.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Jeste zabranjeno to je cinjenica ali uskreno spustena je na 2 secunde da bih joj izvadio udicu koja se zabila nije bilo sanse da joj drugacije izvadim a da je be razjebem usta.

Pa ako koristis BL udice ili lomis kontra kuku skidas je bez dodira i nema nikakvog razjebavanja usta. Ali posto koristis kontra kuku sto je zabranjno, onda si napravio ne jedan nego dva prekrsaja e moj ti...ccc :hmmmm:

A da dam svoje miljenje, ova je lepo namestena pored stapa za slikanje. Nije ovde niko lud...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Eeeeee maricuuuuuuuu.....

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Danas smo saznali vise novih stvari
Ko zna,može da peca ciljano lipca na Gracu
Ko zna ,i vidi gde se javlja taj ga lovi na suvu muvu specijalno navezanu za Grackog lipljena i nalovi više komada
Ćevapi u Valjevu nisu promenili moje mišljenje da u Zapadnoj Srbiji koliko je god voleo ne možeš pojesti dobro mleveno meso na roštilju

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Srbine iako je barbles zabila se u zvalu od usta. Zao mi sto nisam slikao. Al posto si ti pametan uludo je objasnjavati. Elem Oholi pa kako si ti onda isao ciljno na klena koga isto ima u tragovima. Ljudi nije tesko napisati Bravo Maricu kao sto sam ja vama napisao I stvarno mi bilo drago sto se hvatali, jeste da  je bila sitnija ali bilo vam je lepo.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Inace Mita upecao 58 komada po ovoj vodi. Jebali ste jeza na republickom  :hammer: :hammer:

Vrh Dno