Gradac, reka snova

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
pera je napisao(la):
Mafke ima ovde krivolova isto,ne moze se zbog divljine sve ispratoti. Pre koju godinu Ognjen i jovke uhvate krivolovca sa ribama ,najveca 1,6 kg izmerena . Predaju tuzbu i nilom nista,taj je platio nesto malo i olet.krade ribu i dalje. Batina je iz raja izasla,tako je.Raduta u rumuniji resio problem krivolova na jezeru,izudara ekipa par.krivolovaca pa ce ostali da razmisle dobro dal ce da dodju

Pero, u pravu si. Velika voda je u pitanju. Ne može tu jedan čovek da se juri s lopinama. Ne zameri mi molim te što pominjem Grzu.

Sećam se sta sposoban-fanatičan  čovek napravi od  dva jezerceta i 700 m atraktivne vode ( nizvodno ga nije interosavalo ).

Znači čvrsta ruka i puuuuno čuvanja danju-noću je jedino rešenje. Nadam se da čuvar ima prava da pretresa  čizme ? Tu su redovno

padale batine  :D :doh: i bacanje u jezero ( kupanje ). Dozvoljeno je bilo i varaličarima jednom trokom a njima daš prst,hoće ...

Bože zdravlja  pa se vidimo na Gradcu i popričamo. Ništa ovako na struju  :nowink:.

Čuvajte Gradac ''gvozdenim vilama''  :tbumb:.  Pero ljudino, čujemo se:bye:

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
To sto vi radite na Gradcu kao eko drustvo  po meni je humanije,  postenije  nego one koncesije i komercijala

kod mene su kazne po pastrmci  ili lipljenu  ako je krivolov 50 eura ( 100maraka ) po komadu  ,150  do 400 eura neposjedovanje dozvole , mladica za krivolov je  500 i 1000 evra,,, mreze i slicne stvari  vise hiljada evra,,  Najbolji ribocuvar su jake novcane kazne i da sud radi svoj posao ,,,vidim da je godisnja na Gradcu oko 80 evra , to je povoljno ,,

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ne kogu napamet da pisem o odstetnom cenovniku ali znam da postoji i mislm da je po ribi 5000 plus kazna i sve ostalo,e sad da.li se to primenjuje od strane suda? Mislim da ne.

Mafke drago ce mi biti da se upoznamo i da te progajdujem kroz reku i pokazem mesta a posle i nahranim na platnu. Ovi sto kenjaju samnom po ovoj temi znaju o cemu pisem (mislim na hranjenje) :tbumb:
Maricu jesi mi se ti to upladio pa vise ne smes da pises ovde ,ccc?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Nisam te pitao za bulju Dexa vec za Gradac  :hammer: :hammer: :hammer: ne kvari temu

Luka 94

Senior member
Učlanjen(a)
02.12.2016.
Broj reagovanja
0
Skoro se izbistrio skroz,a malo je veci nego sto je bio za otvaranje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ma jebem ti strimera. Necu da idem da pecam. Sacekacu jos malo

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ma ja mrzim strimerisanje. To je problem. Sledeci vikend cu da dodjem.

Vrh Dno