Gradac, reka snova

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
42
Problem sa planinskim masivima tog dela Srbije je što su sačinjeni od krečnjačkih poroznih stena i fekalne vode mnogo lakše prodiru do izbora vode nego kroz zemlju i druge tipove stena.

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
119
Ima i jahanje konja kroz reku i poneki trejl, ali oni su malo redji, a ja sam majmun sto sam kupio dozvolu i ove godine. Kaze mi moj brat Dusan, sto ne trazis pare nazad? Iskreno nije losa ideja...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.674
Maricu, Zuci svaka cast.... Trudio se covek. Cela ekipa je sto se mene tice odradila najbolje sto je mogla u datom momentu. Ali da je bilo mana bilo je. Uvek moze bolje. Problem je sto nisu imali podrsku drzave.

Zao mi je sto zivimo u drzavi kakva jeste i sto budale vode rec.... Da nije toga sve bi bilo bolje.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
442
Svaki problem koji nam ispliva ima isti izvor tj. dolazi kao posledica opšteg nemara i neodgovornosti koji su naša vekovna boljka. Ko su nam uzori, ko heroji, ko činovnici, stanje u zemlji i nije tako loše. Jedina sreća našeg kolektivnog raskida sa racionalnim razmišljanjem je što su nam oni koji se pitaju toliko nesposobni i aljkavi da nisu u stanju ni u razaranju da odrade posao do kraja.
Na Gradcu sam poslednji put bio 1.marta '24, proveo sat i po, pokupio se i otišao. Žao mi je što je tako, ali nikakvu želju nemam da ponovo odem

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
235
Da i mozes samo cipele vibram da koristis. Tako je i na nekim rekama oko Sijetla. Igrom slucaja znam jer sam trebao tamo da idem da pecam al prc.
Sto se tice Gradca iluzorno je vise i pricati. Moja reka posto sam odrastao na njoj ali nema buducnoat nazalost. Mnogo gejaka se nakotilo. 90 tih godina sam u radio emisiji patak predlagao rampu kod prve brane. Naravno nista od toga.
Gradac ima muku sto je sve manje vode. Suvaja je zatrpana sljunkom, izvor sve manje vode ima kao i pritoke pitaj kurca sta se tu desava. Ali da je dobro nije. Kao sto napisah za 10 god ce to biti potok
More Ja bih pustio seljake da povade sljumak....da se pojave stari virovi...napune vodom..

Vrh Dno