compshop
Hero member
Jel moze da se peca ispod revira?
Imaš li neke pouzdane informacije ili pretpostavljaš?simpson H je napisao(la):Nece ove godine sasvim sigurno...
Zar ne moraju da dokažu da je 70% ribljeg fonda autohtono da bi postali voda druge kategorije i da bi mogli da naplaćuju doplatnu dozvolu.simpson H je napisao(la):Pravilnik o kategorizaciji voda je izasao u sluzbenom glasniku prosle nedelje ali ne postoji ni jedno zvanicno telo koje se bavi ovim. Sve dok je tako, sve sto se bude radilo po pitanju kategorizacije je polu divlje i svodi se na "evo ti i ja se dogovorili da ce ovo da bude voda druge kategorije i da naplacujemo doplatnu".
strashni je napisao(la):Evo neka bude da sam glup, neobrazovan i da nisam nista citao od onoga sto je ranije pisano na ovoj temi ali ljudi, aman, ko bre ima pravo da mi zabrani da pecam na reci za koju imam dozvolu, ako se usvoji predlog za doplatnu - oprem dobro, a ako ne opet dobro... Nije bre reka njihova bre, sad cu iz inata da sednem u kola i da zapalim tamo i da vidim ko ce da mi zabrani da pecam u reviru... eto bas da vidim :bat: