Evo, nakon kraceg odmora na Gradcu nadjoh vremena da podelim ovo sa vama....
Ukupno cetiri puna dana pecanja plus jedno pre podne od 6h do 12h....
Dan prvi.
Ustajanje poprilicno rano, Ceda, Grubic, Prle i ja upakovasmo se u auto i pravac Gradac. Oni su ostajali samo jedan dan, ja sam malo vise pa sam poneo i dosta stvari, cak i pribor za FT.
Cim smo stigli podelili smo se u strelce, Goran i Ceda u kafanicu kod Paceta, Prle i ja na terene oko Paceta.
U prvom viru, na krivini kod Paceta ribe su se rasporedile na dnu, poprilican broj njih, medju njima i nekoliko preko 45cm (kasnije cu saznati kolike su najvece

).
Prle i ja cesljamo suvima i uglavnom masimo ribu, koja se ruku na srce i ne javlja previse. Obzirom da imam ranac na ledjima i jednu manju torbu koja visi sa ranca malo pozurujem Prla da stignemo do Rokine kuce. Jedva sam cekao da skinem samare sa ledja

.
Kod Roke na prelivu ispred ribe su se poredjale i povremeno kupe nesto. Poucen proslonedeljnim iskustvom, stavljam kaficu i hvatam par komada. Nesto, verovatno zvuk pri padu i nisko lezanje na vodi, veoma privlaci ribe da ih uzimaju. Najbolje ako se zabacuje bas blizu obale, mada ni duge voznje po matici ne zaostaju po rezultatima....kako je bilo pomalo vetra imalo je logike koristiti ih.
Obzirom da je Prle nov na Gradcu pokusavam da obidjem sto vise terena sa njim. Od roke smo nizvodno otisli na rucak, pa jos nizvodnije do erozivne brane, jednog od boljih virova "tri palamara" itd.
malo fotkica
sex on the head
Prle sa jednom od ulovljenih iznad G vira...(tu sam imao dva omasaja ogromnih riba

)
Prelep muzjak, ulovljen na kaficu na jezeru, u jako sporoj vodi...
podbacivanje pod granje je davalo odlicne rezultate...
dan prvi je bio odlican. Prle ce reci svoje kad bude bio bri racunaru....
ps: nastavak uskoro ocekujte