GREYS GRXi

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Upravu si Mix da nema veze al Sebe spomenu LOOP rolu htjedoh mu samo reci za snizenje Loop LTS modela a teme ode jos dalje .Primite izvinjene od mene

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
može biti...ali ne želim se zaletiti...budući da sam se ovih dana dosta istrošio uzeču si vremena u izabiru. najmanje želim naručiti nešto preko interneta (nešto što nisam isprobao bar u rukama) tako da moram da obiđem još nekoliko trgovina ovde kod mene.

Jucer sam registrirao svoj stap preko interneta i dobio potvrdu preko e-maila. Svi štapovi od "Hardy & Greys Limited" su pod "full Unconditional Lifetime Guarantee".

Z

Zakula

Guest
Seb,shtap izuzetno lepo izgleda...Lep finish...Ma shtap ko pucka bre!!!Bash je lep!!U zdravlje da ga koristish,a ovo drugo necu da ti pozelim,jer znam da si dobar ribar!!Ziv bio!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fala Žak. Stvarno odličan štapič i što je najvažnije nije extremno skup. Visoka kvaliteta po prihvatljivoj ceni. Malo bolje kada promišljam i gledam neke extremno skupe modele u trgovinama vidim kako samo ime mnogo više košta od samoga modela  :doh:
Mislim da je Greys jedan od onih koji nudi dobro i pritom to ne naplačuje izvan granica realnosti.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Neka je sa srecom Seb!  ;)

Mladice, mladice :D :D :D (zajebi sarane... :p)......

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fala...tačno...samo kada se setim onih manjih (40-50cm) primeraka koje sam slučajno ulovio loveči pastrmke...ono ludovanje i uvrtanjae...stari štapić 9' 5/6 mi se savijao ko' da je od hartije :D Ma ne branim se ja ni šarana nego samo da mi barem jednom probati ciljano ganjati ovu ledenu kraljicu (mladicu), naravno strimerom.  Nabavio sam i brzotoneču strunu što bi mi trebalo pomoči oko prezentacije strimera na dno. Baš sada gledam kako da uradim neke posebne strimere za tu neman.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Odlicno je to sto si nabavio tu strunu. Ona je sada u zimovnicima, u dubini pa bice to super! Ajde ako mozes u topicu "Zimsko musicarenje" stavi neki strimer ako ga napravis da vidimo barem jedan na ovom forumu namenjen mladici! ;) Koliko materijala ti samo treba... :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
za mladicu imam na prvom mestu (u mislima) imitacija peša "Waggy Tail Sculpin" samo nemam saaaav potreban materijal...ali verujem da bi i neki klasični slani mogli dobro poslužiti.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
LOL  :D evo ovaj stari krš če mi služiti dok ne skupim za danielssona :D. Ovo staro čudo sam malo sredio da mi ne može uništiti strunu a može da služi i kao slobodni kotur (bezvučno) :D no jedina pozitivna stvar je da ima pogolem kapacitet pa ga se da koristiti za silu na ovoj motkici...sada več "pregovaram" sa jednim rođakom za izlazak na mladicu...nadam se da če mo to uskoro realizirati.
a ovaj čekrk na ovom štapu, heh :D :D, iz aviona ne izgleda tako slabo

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
Danas sam konacno kupio motku za bacanje strimera  :D Štapić je GREYS GRXi 9' #7/8 (četvorodelni).

i kako si na kraju zadovoljan sa štapom ? ja razmišljam o jednom klase #5 za pastrmke i lipljane ,jesi probao njega ?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
sebastian je napisao(la):
Danas sam konacno kupio motku za bacanje strimera  :D Štapić je GREYS GRXi 9' #7/8 (četvorodelni).

i kako si na kraju zadovoljan sa štapom ? ja razmišljam o jednom klase #5 za pastrmke i lipljane ,jesi probao njega ?

Mašem sa Streamflexom 9 stopa #5, al imam i GRXi-a 9 stopa #5, malo mi je sporiji od stream flexa koji  mi se pokazao dobar i za pastrvu i za lipljena. Mada forumaši ovdje nisu zaljubljenici Greysa meni leži i sasma mi odgovara. Nemam zamjerke do sada, odrađivao mi je dobro i sitniju ribu, male muhe a i krupniju ribu sa velikim strimerima. Mislim da mi poduže neće trebati drugi štap.
Kažem GRXi serija je nešto mekša, pa ukoliko ne ideš na "krokodile" mislim da će ti odgovarati.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja sam sa moijm grxi-em zadovoljan. Inače volim mekši pribor i što finiji. Brzi štapovi imaju svoje prednosti...lakše je sa njima bacati...no o tome bi primernije bilo govoriti pod drugom temom. Eto ja sa mojim bacam strimere do 20cm...čak i zonkere od 15cm bacam dovoljno daleko da ulovim željenu ribu na vodi na kojoj lovim. Mušičarenje gledam kao umetnost i pravi virtuozi sa mahačem u rukama koliko god on bio mekan pravilno prezentiraju muvu ciljanoj ribi...i ulove tu istu ribu. Prisetimo se pokojnog Lee Wulff-a. U celoj svojoj karijeri se posvetio lovu krupnih riba laganim priborom. Za primer: vrlo često bi uzeo štapić srednje akcije #5, jednodelni 6fitni (bambusov) da bi lovio losose i pastrmke do 11.79kg. Ponekada i ja razmišljam o nekom bržem štapu npr. dalji zabačaji, vetrovito vreme itd ... Sa ovim štapom se ne bojim susreta sa ni jednom našom slatkovodnom ribom...ok, somče od 50kg bi bio malo prevelik zalogaj i kakva mladica od 20-30 u jako brzoj vodi možda...ali sa dovoljno backinga ni toga se ne bojim baš. U mom jezeru se ne bojim zakačiti ni jednog šarana čak niti one oko 30kg kojih ima dovoljno. Ukrato ja sam sa mojim grxi-em sasvim zadovoljan.

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
za lipljene ,GREYS #3 , od 8 stopa.
kupio sam ga prije par dana,i vec isprobao na rijeci. Lagan kao pero,srednje akcije,uzivanje u castingu zagarantovano.

Prilozi

• greys 23.jpg
    greys 23.jpg
    126,6 KB · Pregleda: 224
  • g2.jpg
    g2.jpg
    65,2 KB · Pregleda: 225

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
do sada sam koristio sve same petice.
Nije da nijesam zadovoljan njima,ali mislim da ce mi ova trojcica pruziti veliko zadovoljstvo u zamaranju lipljena od 30-35cm.

Vrh Dno