Gumeni kombinezon

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Ja sam moj gumeni kombinezon pre neki dan probusio. Valjda mu se istanjila guma pa se lako probusio na granje. Manje od jedne sezone mi traje. Ne cudi me kuda sve idem... ::)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo jednog saveta koji ce ti dobro doci,uzmi zalepi deo gde si ga pocepao,posto predpostavljam da se nenormalno znojis posto je ne-disuci materijal uzmi zensku unihop carapu i gledaj cuda cema ni kapljice znoja kada ga pudes skidao.Lepi ga lepkom za drvo i sa spoljasne strane gumom na koju naidjes ja sam to uradio sa cizmama,gumom unutrasnjom od bicikle i evo kako krene sezona 4 godine ne mrda,probaj neces se pokajati osim ako nisi snimio nesto OPAKO(DOBRO) jos samo da je cena na nivou SUPERISKA
--Pozz--

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Blue FOX je napisao(la):
Evo jednog saveta koji ce ti dobro doci,uzmi zalepi deo gde si ga pocepao,posto predpostavljam da se nenormalno znojis posto je ne-disuci materijal uzmi zensku unihop carapu i gledaj cuda cema ni kapljice znoja kada ga pudes skidao.Lepi ga lepkom za drvo i sa spoljasne strane gumom na koju naidjes ja sam to uradio sa cizmama,gumom unutrasnjom od bicikle i evo kako krene sezona 4 godine ne mrda,probaj neces se pokajati osim ako nisi snimio nesto OPAKO(DOBRO) jos samo da je cena na nivou SUPERISKA
--Pozz--

Ma ide on kod vulkanizera :D

Hvala  na savetu za lepljenje. ;)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
A ja tebi kao dajem neke savete amoj kormoranov neopren ppocepana cizma donji deo cami u delu gde mi je pribor tako da cu bolje da zatvorim usta.... :( :( :( :( :( :(

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Jeste stara tema ali mozda nekom pomogne moje zapazanje, ima ih koji tek krecu sa musicarenjem...
Taj plasticni, gumeni, kako god, kombinezon imam i ja. Silom prilika sam oblacio dve trenerke kad je bilo ledeno i kad se svlacim primetim da je ova spoljna mokra a ova do mene suva.
Ima logike, spoljna koja je do hladne vode je mokra jer uz samu ivicu kombinezona kondenzuje znoj i ona ga upija a ova do mene propusta znoj koji isparava sa koze. Tu sam kombinaciju jako dugo koristio ali za ovu sezonu kupujem neoprencic, kakav god da je topliji je  ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Vuna je zakon. Upija 30% vlage. Kad god možete nosite vunu ispod ne dišućih kombinezona :yeswink:

kolubarac

Newbie
Učlanjen(a)
09.06.2008.
Broj reagovanja
0
Da li neko zna gde mogu kupiti cizme do kukova proizvodjaca energo team, postavljene su neoprenom.....bilo ih je
u ribolovcu ispod pancevca.

Vrh Dno