silvio je napisao(la):
Također da li si ikad probao da vežeš cadisa ili neku jednodnevku na 14 ili 16 s jelenskom dlakom?
Nebrojeno puta i uvek cu jer srnu/srndaca ne koristim kao uostalom i citav svet koji je procitao neku FT literaturu. Ja se nadam da znas razlike izmedju letnje i zimske dlake, razlike izmedju musijaka i zenke, razlike izmedju dlake na razlicitim delovima tela i uopste na razlike izmedju vrsta divljaci cija se dlaka koristi u FT i njihovog uzrasta? Ako ne znas, nema ti druge nego knjigu u sake od biologije iz osnovne skole pa sve do FT literature.
silvio je napisao(la):
A opet iz vlastitog ikustva ti govorim prodaja i svijet prodaje ne funkcionira na način kakav si ti sebi predstavio i nećeš prodati više kocki elka ako kažeš da srna nevalja nego svojim primjerom kako neka muha od dlake elka može da ima raznih prednosti u odnosu na istu od srne ali generalizirati i komentirati da bi se drugi sugovornik diskreditirao to ti nije pravi put 100%.
Ostaj mi zdravo u svom virtualnom svijetu...
Razlog mog javljanja u ovoj temi uopste nije pokusaj da tebe diskreditujem, jer si nebitan lik. Samo sam zeleo da kazem da se srneca dlaka ne koristi u FT, makar sto se tice onog naprednog i bogatog sveta. Dobro, znam da smo pametniji od njih jer smo jeli viljuskom dok su oni jeli rukama ali opet...

Treba nekada i njih poslusati moze mnogo toga da se nauci.
Svako ko je jednom probao pravu nikad se nije vratio na srnecu dlaku sem iz nekih ekonomskih razloga (potpuno razumem, pogotovo komercijalne vezace). To je moje iskustvo iz prodavnice musicarskog materijala.
BTW, Elk je vec treca razlicita vrsta zivotinje, ja ga nisam ni pominjao.