Izaberi mi baju za KLENA!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala druze...nego pusti te manekenske muve bez mokre nema ozbiljnog klenolova  ;)

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
:)црни, доста си у праву,но могу и оне, нарочито су популарне код почетника и оних који воле да наручују мушице,наравно да има озбиљнијих који лове на суве, све зависи!Испаде да за клена могу све, но покадкад, посебно кад је време нестабилно ни једна не даје резултат, или  можда грешим.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
radezamora je napisao(la):
:)црни, доста си у праву,но могу и оне, нарочито су популарне код почетника и оних који воле да наручују мушице,наравно да има озбиљнијих који лове на суве, све зависи!Испаде да за клена могу све, но покадкад, посебно кад је време нестабилно ни једна не даје резултат, или  можда грешим.
Sad druze ne bih se bas slozio da su popularne samo kod pocetnika evo ja ih koristim sa zadovoljstvom(i ne prodajem musice bar za sad  ;)) a znam jos dosta koji imaju solidan staz da ih ne skidaju sa tipeta.
A klen da zna da zeza ZNA,pogotovo ako pricamo o krupnom klenu i tu se slazem sa tobom zato sam i postovao ovoliko musica.
Za bockanje sitnih klencica sto na zalost dobar broj "kolega" radi gotovo da uvek moze posao da zavrsi neki palmer,vestica,red tag...
Lov mokrim musicama gotovo uvek po pravilu daje krupnije klenove...

Cephalus

Newbie
Učlanjen(a)
13.03.2011.
Broj reagovanja
0
radezamora je napisao(la):
Kolega Cephalus, da bi ti preporucili muve za klena moramo znati  brojne tvoje zahteve(velike ili male ribe, da li si pocetnik, slonost da gazis vodu ili ne,brze reke ili bare i jezera, odlazak sa drustvom ili samostalno ,...)-dakle stotine cinilaca utice na sve ovo. Ima ljudi koji ocekuju brzo sticanje znanja pa kada vide da to nije bas tako brzo odustanu, najbolje je da se mnogo ne nadas,budes uporan i sve ce doci na svoje i OBAVEZNO musice sam da pravis, to je posebno zadovoljstvo i igra za malu decu, sam ces da vidis, no citanje, ucenje jezika , sve tu ide  neprimetno lako, musicarenje je pravo kada zaokupi celog coveka.Neki ljudi vole da uce na druge nacine, neki da cuce uz racunar i stalno nesto zapitkuju-trose energiju, drugima bas to odgovara, ili im se cini da je to tako pa vremenom promene misljenja, sam moras da nadjes svoj put. Jer,npr na mojim rekama su neprikosnoveni  zulu i vestica, no za selektivni lov nekada je bolja mala martovcica ili braon tularas, cesto leti za velike nista bez bambule-ako znas da je bacas, i tao dalje i tako dalje. Da nesto izaberem za mene ako bih ja hvatao na Moravi, neka to budu A3,B1,C4,F4 –inace mogu sve ,uz brojne uslove, koji zavise od coveka, ribe ,terena.....
Evo mog iskustva sa pomenutim Igorovim musicama od policelona-nisu mi se pokazale, ili zbog terena, nacin izrade mislim da sam pogadjao, ali...!Ti, naravno, sve uzmi u obzir.
Sve najbolje.

Moji zahtevi:
velike ili male ribe = Mogu obadvije sorte, kod mene je C&R  8)
pocetnik = Da, jesam!
da gazim vodu = Gazim i te gazim!
Teren = Rijeka
Opis rijeke = Rijeka snova!!! Ima i brzi virova i mirni djelova! Plicaka i dubine......rijeka snova!  :drool: :drool: :drool: :drool:
odlazak sa drustvom ili samostalno = Sto manje drustva, to bolje!  :smoke: :smoke: :smoke:

Cephalus

Newbie
Učlanjen(a)
13.03.2011.
Broj reagovanja
0
Evo da se zahvalim svima sto su podjelili savjet!!
:bye:

Hvala vam puno!!!!!

Cim se prvi klen ulovi  i vjerujte mi bice te mi u mislima a i usput imacu osmijeh na licu!  :D

I normalno, ko god naleti na ovu TEMU  neka dadne ime musice sto on smatra da ce biti lovna! Cim mi sezona pocne ja cu obavjestiti koja je najuspjesnija baja bila!  8)

Bistro vam uvjek bilo!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Moj predlog je da napravis pomenutu policelonsku muvu u vise dimenzija i boja i to je to sto se tice suvih a onda mnogo mokrih musica kojih na ovom forumu ima vrhunskih...malo kombinuj otezanja i velicine jer kao sto rece drug crni
crni je napisao(la):
bez mokre nema ozbiljnog klenolova  ;)

Vrh Dno