Kolega Cephalus, da bi ti preporucili muve za klena moramo znati brojne tvoje zahteve(velike ili male ribe, da li si pocetnik, slonost da gazis vodu ili ne,brze reke ili bare i jezera, odlazak sa drustvom ili samostalno ,...)-dakle stotine cinilaca utice na sve ovo. Ima ljudi koji ocekuju brzo sticanje znanja pa kada vide da to nije bas tako brzo odustanu, najbolje je da se mnogo ne nadas,budes uporan i sve ce doci na svoje i OBAVEZNO musice sam da pravis, to je posebno zadovoljstvo i igra za malu decu, sam ces da vidis, no citanje, ucenje jezika , sve tu ide neprimetno lako, musicarenje je pravo kada zaokupi celog coveka.Neki ljudi vole da uce na druge nacine, neki da cuce uz racunar i stalno nesto zapitkuju-trose energiju, drugima bas to odgovara, ili im se cini da je to tako pa vremenom promene misljenja, sam moras da nadjes svoj put. Jer,npr na mojim rekama su neprikosnoveni zulu i vestica, no za selektivni lov nekada je bolja mala martovcica ili braon tularas, cesto leti za velike nista bez bambule-ako znas da je bacas, i tao dalje i tako dalje. Da nesto izaberem za mene ako bih ja hvatao na Moravi, neka to budu A3,B1,C4,F4 –inace mogu sve ,uz brojne uslove, koji zavise od coveka, ribe ,terena.....
Evo mog iskustva sa pomenutim Igorovim musicama od policelona-nisu mi se pokazale, ili zbog terena, nacin izrade mislim da sam pogadjao, ali...!Ti, naravno, sve uzmi u obzir.
Sve najbolje.