IZLOŽBA MUŠICA 2OO8 - NIŠ

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
BRAVO za organizatore, bilo je opušteno, zabavno, korisno i ... vidimo se dogodine!
Evo linka do moje galerije i albuma sa fotkama koje govore sigurno više od reči.

http://www.musicarenje.org/index.php?action=gallery&g2_itemId=2621

... ako Vam galerija ne radi pojurite JR-a da je osposobi, uživajte u fotkama, ali Vas molim da ih ne objavljujete nigde drugde bez konsultacija sa mnom, pošto će neke biti objavljene veću sledećem broju "TopFishinga"!!!

vbudic

Newbie
Učlanjen(a)
09.04.2006.
Broj reagovanja
0
Čestitke pobednicima!
Žao mi je što nisam mogao da dođem da odbranim zlato od prošle godine.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Druze Bud, ako su informacije tacne o tvom radom mestu, mada sam ko zna sta utripovao, samo jedan broj fona moze da te spasi teskih muka. Reci cu samo JJ  ;)

Z

Zakula

Guest
Super!!Izlozba je stvarno protekla u najboljem mogucem redu...

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Kako i sta sa Memedovicem? Vidim da Vas je zamocao...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Rezultati takmičenja:

KATEGORIJA: SUVA MUVA
1. mesto Dragan Bogojević
2. mesto Goran Stojković
3. mesto Petar Ristić

KATEGORIJA: TONUĆA MUVA
1. mesto Mladen Žakula
2. mesto Milan Martic
3. mesto Dragan Bogojević

KATEGORIJA: STRIMER
1. mesto Vladimir Stevanović
2. mesto Dane Radaković
3. mesto Dragan Bogojević

Žiri je bio u sastavu Ivan Dragojlović, Oliver Kuzmanović i moja malenkost, Ivan Ranđelović. Prvi je iz Beograda, a drugi iz Niša. Ja nisam hteo da ocenjujem muve, već sam samo sabirao njihove ocene. Čuo sam komentare da je zbog "domaćeg terena" najviše nagrada otišlo u Niš. To nije tačno, jer su muve dolazile do članova žirija pod šifrom, tako da su im autori bili nepoznati. Najviše nagrada jeste otišlo u ruke Nišlija, ali za to postoji nekoliko sasvim drugačijih razloga. Ja ću se zadovoljiti objašnjenjem da je ubedljivo najveći broj izlagača i takmičara bio iz Niša. Zar to nije dovoljan i logičan razlog za osvojeno jedno treće i dva prva mesta (1/3 nagrađenih)? Oni koji sumnjaju (ima takvih), neka razmisle još jednom pre nego što opet progunđaju.
Da vidimo iz kojih su mesta nagrađeni učesnici:

SUVA MUVA
1. mesto- Jošanička Banja
2. mesto- Vranje
3. mesto- Niš
TONUĆA MUVA
1. mesto- Niš
2. mesto- Pančevo
3. mesto- Jošanička Banja
STRIMER
1. mesto- Niš
2. mesto- Novi Sad
3. mesto- Jošanička Banja

Gospodin koji je osvojio tri nagrade, ne da nije bio poznat žiriju i organizatorima, nego je čak i otišao kući pre proglašenja pobednika, tako da ćemo morati naknadno da mu uručimo nagrade. Toliko o neregularnom i nameštenom ocenjivanju, koje sam lično ja kontrolisao. Oni kojima nije po volji, jednostavno, nisu izložili muve po volji članova žirija, koji je ove godine bio naklonjen prektičnim imitacijama. Osluškujući njihove komentare, zaključio sam da im je najpreče bilo da je muva upotrebljiva, ali i originalna.
Eto, valjda sam doprineo da potpuno utihnu ionako tihe glasine. Ipak, zahvaljujem svim učesnicima, posetiocima i takmičarima. Posebno zahvaljujem onima koji su se trudili da naprave vrhunske imitacije, bilo da su dobili visoke ocene ili ne.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Apsolutno se slazem sa Mixom.
Piromane Memedovic nas nije zamocao kako kazes, vec svakog vikenda radi. U to sam se uverio jer sam pri stupanju u kontakt s' njm uvek zvao za vikend i nikad ga nisam dobio, vec mi se uvek javljao u ponedeljak. Verovatno bi dosao da je bio neki radni dan, ali to ipak ne odgovara vecini.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zadovoljstvo mi je da sam bio deo velikog događaja koji se desio u Nišu. Organizatorima se zahvaljujem na pozivu i nadam se da ćemo saradjivati i narednih godina (posebno se zahvaljujem Vladanu i Đorđu). Hvala vam što ste mi omogućili da prezentujem list MUŠIČAR. Svi sa kojima sam pričao tokom susreta i kasnije se u potpunosti slažu da je susret uspeo i da ste okupili na jednom mestu veliki broj mušičara. To je uspeh sam za sebe, jer je sezona već počela. Moj predlog je da se ceo događaj pomeri za kraj februara, dok još traje zabrana za pastrmku. Čini mi se da bi bio veći odziv, te da možda razmislite i o internacioalnom programu (bosna, hrvatska, makedonija, crna gora, bugarska,...). Drago mi je da sam imao priliku upoznati neke velikane ff u Srbiji, a posebna mi je radost bila da pričam sa mladima, kojih na našu sreću ima sve više i više. Trebamo svi da damo podršku MFS i Ivanu Dragojloviću, da konačno ff u Srbiji krene N A P R E D!
Bistro i veliki pozdrav iz Novog Sada, Ivan Korhner

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
hoce li biti bar nesto sa izlozbe na TV-u?

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
piroman je napisao(la):
Kako i sta sa Memedovicem? Vidim da Vas je zamocao...
Gledao sam slikice koje su izbacene sa IZLOZBE i mogu da kazem da mi je zao sto nisam dosao.
A ovaj komentar koji je izneo kolega piroman,deluje mi u stilu njegovog AVATARA--bledoliko
Iz price Gringa mogu da zakljucim da je MEMEDOVIC bio sprecen a ne da je zamocao izlozbu..

KaGeMuShA

Junior member
Učlanjen(a)
05.10.2006.
Broj reagovanja
0
Da,bas mi je zao sto nism bio prisutan da se konacno upoznam  sa ljudima od kojih sam na ovom sajtu dosta naucio,i jos uvek ucim.  :'(  Nadam se i cekam sledecu izlozbu a do nje...BISTRO!
Pozdrav! Pedja

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Odlican dogadjaj. Vec par dana razmisljam o kreacijama i tehnikama koje sam video na izlozbi. Izlozene muve su bile vrhunske a i nagrade su bile dobre. Druzenje na visokom nivou. Bilo je diriljivih trenutaka (dodela nagrada i plaketa) ali i onih komicnih (neki pijani padobranac je trazio mikrofon od MIX-a verovatno da otpeva nesto  :hammer: :hammer: :hammer: ali se MIX dobro snasao).

Nadam se da ce sledece godine da se napravi internacionalna izlozba. Cestitke organizatorima  :tbumb:.

Z

Zakula

Guest
cerebrum je napisao(la):
Bilo je diriljivih trenutaka (dodela nagrada i plaketa) ali i onih komicnih (neki pijani padobranac je trazio mikrofon od MIX-a verovatno da otpeva nesto  :hammer: :hammer: :hammer: ali se MIX dobro snasao).

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D,kakav kralj!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ja sam inace predao muve za takmicenje u nadi da nece da se prijavi dovoljan broj takmicara i da cu nekako da osvojim neku trecu nagradu (mozda neko metz-sedlo, bobina ili stega  :'( ), ali na moju nesrecu bilo je dosta prijavljenih takmicara  :blush:.

Vrh Dno