1. Neće niko da je čisti i sprema za jelo, ni u kući ni u susedstvu
2. Zbog dobre fotografije za Internet
3. Nalazi se u C/R reviru
4. Mera
5. Lovostaj
6. Bolje da vrati sve što ulovi nego da pokaže svoj preskromni ulov
7. Slaže mu se uz skupoceni Gore-tex
8. Veruje da će tako naprečac postati plemenito stvorenje
9. Ubeđen je da je C/R spas za balkanske reke
1-nebitna stavka
2-bart kod mene je internet stigao pre dve godine kao i učestvovanje na forumima, a fotografije volim od ranije tako da i to otpada, bile su tu filmarice mnogo pre i foruma na balkanu o mušičarenju......
3-ne mora da znači da se u C/R reviru vraća riba
4-mera bi trebalo da bude glavni razlog vraćanja ulova
5-ovo je normalno da se tada i ne peca
6-nebitna stavka
7-i ovo
8-mislim i dalje da plemenitost-humanost nema veze sa puštanjem ulova
9-zbog ove zadnje sam najviše rešio da prokomentarišem, zbog ovakvih C/R pokreta u Srbiji kao i novootvorenih revira, danas na takvim delovima reka i nemamo više riba jer su ih potamanili C/R korisnici, ne svi ali u većini su u odnosu na one koji stvarno ne nose ulove...........jedan primer je Gradac drugi Djetinja da ne pominjem druge jer ih ima još, i na Gradcu se izlovljava čak i zimi, čak i mušičari, i na Djetinji se izlovilo onih 70 komada preko dva kila za samo dva meseca.......to nikada neće biti rešenje za ove vode, sve više se otvara revira navodno sa ograničenim ribolovom, bez mogućnosti nošenja ulova, i kada se to sve sabere, svakim danom je sve manje i manje riba, zbog čega, da li zbog vraćanja ulova ili nošenja..........čak ni Moravica nije pošteđena za ove dve godine je praktično desetkovana, čak u nju zalaze i varaličari.......nosi se sa svih reka i revira, čak i sa Drinskog revira.............
jedino rešenje je lupanje po novčaniku.......
2. Zbog dobre fotografije za Internet
3. Nalazi se u C/R reviru
4. Mera
5. Lovostaj
6. Bolje da vrati sve što ulovi nego da pokaže svoj preskromni ulov
7. Slaže mu se uz skupoceni Gore-tex
8. Veruje da će tako naprečac postati plemenito stvorenje
9. Ubeđen je da je C/R spas za balkanske reke
1-nebitna stavka
2-bart kod mene je internet stigao pre dve godine kao i učestvovanje na forumima, a fotografije volim od ranije tako da i to otpada, bile su tu filmarice mnogo pre i foruma na balkanu o mušičarenju......
3-ne mora da znači da se u C/R reviru vraća riba
4-mera bi trebalo da bude glavni razlog vraćanja ulova
5-ovo je normalno da se tada i ne peca
6-nebitna stavka
7-i ovo
8-mislim i dalje da plemenitost-humanost nema veze sa puštanjem ulova
9-zbog ove zadnje sam najviše rešio da prokomentarišem, zbog ovakvih C/R pokreta u Srbiji kao i novootvorenih revira, danas na takvim delovima reka i nemamo više riba jer su ih potamanili C/R korisnici, ne svi ali u većini su u odnosu na one koji stvarno ne nose ulove...........jedan primer je Gradac drugi Djetinja da ne pominjem druge jer ih ima još, i na Gradcu se izlovljava čak i zimi, čak i mušičari, i na Djetinji se izlovilo onih 70 komada preko dva kila za samo dva meseca.......to nikada neće biti rešenje za ove vode, sve više se otvara revira navodno sa ograničenim ribolovom, bez mogućnosti nošenja ulova, i kada se to sve sabere, svakim danom je sve manje i manje riba, zbog čega, da li zbog vraćanja ulova ili nošenja..........čak ni Moravica nije pošteđena za ove dve godine je praktično desetkovana, čak u nju zalaze i varaličari.......nosi se sa svih reka i revira, čak i sa Drinskog revira.............
jedino rešenje je lupanje po novčaniku.......