Ja ne samo da sam plemenit, već sam i toliko čist da prelazim u mitološko grčko božanstvo.
Klanjajte se svom novom totemu pod nazivom DOMESTOS
dr.lucky je napisao(la):Ja ne samo da sam plemenit, već sam i toliko čist da prelazim u mitološko grčko božanstvo.
silvio je napisao(la):Evo nešto pročitah što se slaže s mojim pojimanjem mušičarenja pod tim mislim prvenstveno (Pastrve i Lipljena) čast ostalim vidovima.
U idelnom svijetu ribolov sa otežanom larvom i tonućom šnjurom se ne može smatrati mušičarskim ribolovom. Lee Wulff je kazao da je riba zaslužila da živi pod svetištem i zaštitom dubine vode.To je ona granica koju ne treba prelaziti.Treba ostati vjeran ribarenju na površini vode tražeći najpovoljnije načine da suhom ili mokrom mušicom ulovimo veliku ribu."
Eto ovako sam ja odrastao samo površina ili tik ispod površine to je ono pravo![]()
silvio je napisao(la):Evo nešto pročitah što se slaže s mojim pojimanjem mušičarenja pod tim mislim prvenstveno (Pastrve i Lipljena) čast ostalim vidovima.
U idelnom svijetu ribolov sa otežanom larvom i tonućom šnjurom se ne može smatrati mušičarskim ribolovom. Lee Wulff je kazao da je riba zaslužila da živi pod svetištem i zaštitom dubine vode.To je ona granica koju ne treba prelaziti.Treba ostati vjeran ribarenju na površini vode tražeći najpovoljnije načine da suhom ili mokrom mušicom ulovimo veliku ribu."
Eto ovako sam ja odrastao samo površina ili tik ispod površine to je ono pravo![]()
silvio je napisao(la):Znači nije sve ni u kapitalcima mada ih svi najviše volimo bitan je cjelokupni paket: čovjek, priroda, riba, imitacija, uživanje čovjeka u navedene 3 stvari.
alp je napisao(la):Ulovis ribu, ako bas zelis slikas ju u vodi i odmah pustis. Riba otpliva u miru. Od toga se osjecam dobro, a i ribama vidim ne skodi. Ne mogu dokuciti gdje u tome neki ljudi vide probem?
Dobra riba svaka čast,jeli ovo zlatovčica?alp je napisao(la):Ulovis ribu, ako bas zelis slikas ju u vodi i odmah pustis. Riba otpliva u miru. Od toga se osjecam dobro, a i ribama vidim ne skodi. Ne mogu dokuciti gdje u tome neki ljudi vide probem?
http://www.youtube.com/watch?v=uL9WIPnSQAo