Majstore, nisam te bas najbolje razumio. Sve fotke otvaram u PS-u. Fotografija mi je bila posao prilican broj godina. A ako mislis na ribu, nije nista posebno. Jedna od xy ulovljenih pred prilicno brojnom internacionalnom ekipom.
Cela mudrost, neki samo komplikiju stvari pozivanjem na C&R pokret.alp je napisao(la):Ulovis ribu, ako bas zelis slikas ju u vodi i odmah pustis.
silvio je napisao(la):Lipca je neko već puštao ili kačio
simpson H je napisao(la):silvio je napisao(la):Lipca je neko već puštao ili kačio
Ne jedan nego stotine njih, jer je ovo lipac sa Ribnika![]()
alp je napisao(la):Majstore, nisam te bas najbolje razumio. Sve fotke otvaram u PS-u. Fotografija mi je bila posao prilican broj godina. A ako mislis na ribu, nije nista posebno. Jedna od xy ulovljenih pred prilicno brojnom internacionalnom ekipom.
Rancic je napisao(la):simpson H je napisao(la):silvio je napisao(la):Lipca je neko već puštao ili kačio
Ne jedan nego stotine njih, jer je ovo lipac sa Ribnika![]()
Možda bi bilo humanije konačno ga ubiti.
Rancic je napisao(la):Kažeš - kačen stotinak puta.
Otkud znaš da normalno jede i napreduje bez dela usta?.
Ajde ovako.
Probodi svake subote ujutru iglom usnu (gornju ili donju svejedno i bez povratne kuke), pa da pričamo o "normalnom" hranjenju za jedno tri meseca.
:'(
Ili - zamišljam reklamu:
- "Lipljan, pastrmke svih vrsta - NOVE USNE - garantovano izdržavaju 500 bodenja bez posledica. Može i na rate"
![]()
![]()
Rancic je napisao(la):I pupak je već prevaziđen.
Pa to bušenje dođe kao afrodizijak, da ne kažem popaljivač.
Kako ono beše pesma - "Klinci je j... kao štuke"
A ribe - kad se naviknu na gvožđe nijedan most neće da ostane.![]()
Ne slažem se sa ovim. Apsolutno mi je najatraktivnije kad prevarim pastrmku suvom muvom, ali ponekad je insistiranje na tome prilično suludo. Mnogo mi je "mušičarskije" da čovek "provali" koja imitacija najbolje pokriva zonu hranjenja i vrstu hrane, odnosno da shvati šta se u vodi trenutno dešava, pa shodno tome izabere pristup. "Ja pecam isključivo na suvu" se, po meni, može smatrati pojednostavljivanjem cele stvari. Zaista mi ne smetaju ljudi koji forsiraju to čistunstvo, tačnije, ne obazirem se previše na komentare da je to jedino ispravno.silvio je napisao(la):... U idelnom svijetu ribolov sa otežanom larvom i tonućom šnjurom se ne može smatrati mušičarskim ribolovom. ...
... Treba ostati vjeran ribarenju na površini vode tražeći najpovoljnije načine da suhom ili mokrom mušicom ulovimo veliku ribu. ...
Eto ovako sam ja odrastao samo površina ili tik ispod površine to je ono pravo. ...