Jezero "Joca", Ečka

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ne mučite se i nabavite si za ogromne strimere desetku minimalno  ;)

a za štuke  :respect1:

Morat ču vala i ja do Joce kad tad!!!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sendenca je napisao(la):
Nego ne rece mi koliko kosta ako pecam iz svog dubka. Predpostavljam da se tamo placa i iznajmljivanje camca!?
:hammer:
Ja ne znam odgovor, ali možda zna Dane. Ako ne, će pitamo Jocu. Predpostavljam da bi pecanje uz dupka trebalo da se naplati kao pecanje sa obale, tj. bez plaćanja njihovog čamca. Od njih eventualno možeš da iznajmiš motor da ideš brže.  :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ljudi aman šta se igrate gluvih telefona evo vam sajt od Jezera Joca http://www.jezerojoca.com/index.htm

ili pozovite Jocu direktno na telefon pa pitajte sve što vas zanima

Jovan - Joca Gafur
063 / 284 - 403

ili mail

[email protected]

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Ista je cena, dali pecas iz svog dubka ili njihovog camaca.Bar su meni tako naplacivali.

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Za pecanje na Joci i sve sto ide uz to veliki tacnije receno ogromni strimeri, pecanje iz dubka ili camca, snazne kontre, kurupne ribe koristim 11wt 7'6'' stapic. Nije preterano udoban za bacanje ali u poredjenju sa 8 i 9wt stapovima koje sam do sad koristio daleko superiornija za sve gore navedeno...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
A ti si ga čovek stvarno preterao sa veličinom ,video sam tvoje strimere kod Simpsona ,bratee ono bre nisu strimeri nego lutke !  :D
e sad i ja sam po uzoru zadnji put za Jocu uradio jedan veći strimer od oko 22 cm (nisam smeo dalje) od zeca i sa srnetinom od glave ,dobra udica Gamakatsu #4/0 i imao sam na njega dve ribe -  i obe spale !!! Posle stavim manji od 16 cm i nema greške ,nema otkačinjanja ..nisam siguran da li zbog količine materijala oko udice štuka nije mogla dobro da se zakači ili je nešto drugo...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ta udica je malo mala za strimere od 20+!  Dosta je tesko naci dobru udicu, odgovarajuce velicine za strimere tih dimenzija!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Moguće ,evo sada sam uzeo da probam pakovanje Gamakatsu Worm 5/0 ,imaju baš veći luk ..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Probajte tandem udica, evo ja sam ovako radio (ovaj je ne dovršen) za mladicu jer joj udica mora doći na sredinu tela gde su njeni najčešći napada na plen. Tako i za te velike štukaroške strimere možete uraditi takav sitstem. Ja radije veliku ribu zakačim manjom udicom kratkog vrata i širokog luka....u takvim slučajevima nisam imao ni jedno otpadanje štuke a ni drugih krupnih riba. Ovaj moj strimer je dugačak 18cm.

možda bi bilo dobro da ih radite HI-TIE na tubici šire siluete i dužine max 20cm, strimeri su mekani i kada ga velika štuka kani progutati doslovno joj celi završi u ustimai tako i udica.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
još malo  :secsec: tretmana do konačne frizure pa olovne holo oči.

za sada je ovakav dok mi ne stigne Clear Cure Goo Kit  :D

mislim da bi se Jocinim štukama dopao ovakav model....kod mene na jezeru sam na ovakvog sa sivim leđima več prizemljio dve od 4kg.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Dobar strimer Seb. Jel ti  se ne upetljava materijal oko druge udice?

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Mozda na prvi pogled strimeri koje koristimo izgledaju veliko ili cak preveliko... sve zavisi u odnosu na kakva "usta" ih gledate... kada se strimer od 20+cm nadje "u raljama" nema reci o preterivanju sa velicinom.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
A jel moze neko na mapi da oznaci gde su one najvece uhvacene, zamislite da neko bupne prvi put u zivotu na Jocu i ne zna nista a vi treba da mu objasnite najbolje lokacije...  :whistle:

Vrh Dno