Jos neki hobi

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nekoliko godina unazad praktikujem da dodate kg preko leta smanjujem zimi (ili odrzavam postojece  :) ). Za to praktikujem mali fudbal u sali dva puta nedeljno (septembar - maj), i to u kasne sate  :eek: . 22.00 i 22.30. JBG celo drustvo je vecinom porodicno pa svima tako odgovara. A i dobar nacin da se maknem od kompjutera.

Prilozi

• promasaj-rankovica-kolubara.jpg
    promasaj-rankovica-kolubara.jpg
    34,5 KB · Pregleda: 186

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ako vam treba bivši centarfor Đerdapa,zovite me. :bye:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Skupljam ZIVOTINJSKO CARSTVO sa klinkom pa ko ima za menjazu nek se javi.  :)

Djole, ti si največi CAR!

A moji hobiji su još lov lukom i strelom i obični lov (puškom)
hTPfE0vws_ivENln.v.jpg

_lQYLahw8bf3f68D.v.jpg

s2LlbxU1CT_4hNzB.v.jpg

smC6buY7noTA8ZuF.v.jpg

Janez

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Svaka cast za lov lukom i strelom! To je iskonski i pravi nacin da se lovi, ako vec neko hoce pravi adrenalin. Kad vidim pusku pogotovu ako se koriste one poluatomatske sa ogromnim snajperima pa i neiskusan lovac moze da smakne trofejni primerak sa brda na brdo, nije mi bas pravo i osecam blagi prezir. Dok npr za patke i guske je lov puskom sacmarom ipak normalno resenje.
Upoznao sam u SAD tipa koji jede samo ono sto ulovi. A lovi sve redom i to samo lukom i strelom. Vrlo interesantan lik cije sam dogodovstine iz lova slusao bar dva sata.
Kurare jedno pitanje. Gde ulovi ovog sarana? Jel to negde kod vas dozvoljeno?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Djole je napisao(la):
Skupljam ZIVOTINJSKO CARSTVO sa klinkom pa ko ima za menjazu nek se javi.  :)

A ne prijavljujes da samostalno skupljas salvete? :hammer:

Ja sem musicarenja i lova imam jos jedan hobi. Skupljam pare bilo koje aktuelne valute a najbolje Evropskih pa su svi prilozi dobrodosli :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Lov lukom i strelom me odavno pali. Prelep hobi i verujem da adrenalin samo prsti. Javlja se samo ogroman problem. U Srbiji je takav vid lova zabranjem. Bolesno ali tako je  :doh:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
gringo je napisao(la):
Gde ulovi ovog sarana? Jel to negde kod vas dozvoljeno?

Gringo, šarana sam ulovio u ribnjaku koji moj prijatelj ima unajmljen. A kod nas inače nije dozvoljeno loviti lukom divljač ili ribe. Ako te zanima lov lukom pogledaj sajt www.dpll.si

Janez

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Evo tebi Kurare nesto interesantno kad je lov ribe u pitanju http://www.youtube.com/watch?v=-1at1yk26BU
http://www.youtube.com/watch?v=tYa65ubRzZQ&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=ZmzxyexiB1s&feature=related

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Prosto mi je neverovatno da je moguce ubiti medveda strelom. Janez, da li si isao lukom na krupnu divljac?

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Cerebrum, ja sam dosad lovio manje životinje poput muflona, lopatara, poneko mlado svinjče i to je to. Istina, lukom sam odstrijelo več preko 50 komada. U Sloveniji lukom možemo loviti samo u gaterima... Moji prijatelji išli su u Afriku i Kanadu te ulovili lukom i strelom divljač tešku i  preko 300 kg.

Janez 

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Uh ovo sa lukom mi se haus svida, inace moj najveci hobi posle musicarenja je teretana , zatim automobili 

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Moj hobi u zadnje 3 godine je "ples na žici" ne u stvarnosti naravno, točnije pokušavanje da ostanem rentabilan i zadržim ovu šaku jada od dvoje djelatnika osim mene, a sve je teže i teže plivati u mulju...
Jbg neko ima vremena i za hobi, ja se borim za opstanak (kad nisam na vodi) a na vodi sam sve češće baš iz razloga što mi ide "dobro" u životu. Još me jedino voda i riba nisu razočarali sve drugo je.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ja sam kao Đole, pomažem klincu da popuni razne albume, vodim ga na aikido i na pecanje. Dalekih '80-ih sam bio u nekim spec.jed. (SAJ) sa silnim obukama i najebav..., tako da mi je sve što se tiče oružanih formacija, oružja, i ratnih igara dokur.... poodavno. Da ne pominjem blisku nam istoriju. Srećom sam ribolovac pa mi je pecanje poprilično pomoglo da ne "odlepim". Kada su me hvatale "bubice" smirivao sam se tako što sam vezivao po 300 - 400 udica za noć ili sam  od balze pravio male jedrenjake (dužine oko 10-15 cm, sa 20 - 30 metara konca, jedrima..) koje sam poklanjao drugarima i prijateljima.Uradio sam vikinškog drakara od 11 cm sa zmajevom glavom na pramcu, sa štitovima spolja, jedro sa veženim vikinškim šlemom se diže i spušta, vesla rade.. Sada igram basket sa kolegam jednom nedeljno i pecam. Unuk mi ima 50 dana pa čekam da ga naučim sve o pecanju. To će biti lepota božja.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Rancic je napisao(la):
Ja sam kao Đole, pomažem klincu da popuni razne albume, vodim ga na aikido i na pecanje. Dalekih '80-ih sam bio u nekim spec.jed. (SAJ) sa silnim obukama i najebav..., tako da mi je sve što se tiče oružanih formacija, oružja, i ratnih igara dokur.... poodavno. Da ne pominjem blisku nam istoriju. Srećom sam ribolovac pa mi je pecanje poprilično pomoglo da ne "odlepim". Kada su me hvatale "bubice" smirivao sam se tako što sam vezivao po 300 - 400 udica za noć ili sam  od balze pravio male jedrenjake (dužine oko 10-15 cm, sa 20 - 30 metara konca, jedrima..) koje sam poklanjao drugarima i prijateljima.Uradio sam vikinškog drakara od 11 cm sa zmajevom glavom na pramcu, sa štitovima spolja, jedro sa veženim vikinškim šlemom se diže i spušta, vesla rade.. Sada igram basket sa kolegam jednom nedeljno i pecam. Unuk mi ima 50 dana pa čekam da ga naučim sve o pecanju. To će biti lepota božja.

Sto pre da kupis stegu i pocnes da vezujes musice! :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Rančiću,
ovo što ti je savetovao simpson, da uradiš ne sutra, ne prekosutra, nego posrči tu kafu i odmah u potragu za stegom i ostalim potrebštinama.
Nema ničeg lepšeg od smotane muve pre prve jutarnje kafe (osim onodenja naravno :yeswink:).

Vrh Dno