Pozdrav Zveki! 
Dobro došao i čestitam na prinovi!
I ja sam čuo slične priče za Blafa iz mlađih dana, mahom da je za velike pare vodio strance po Drini da love mladice (vrlo moguće noću), ali mu to ne zameram baš mnogo. Uradio je on i mnogo toga pozitivnog za tu reku kasnije, valjda kao kompenzacija... :
Upoznao sam ga letos (naišo dok sam pio kafu sa Stakom), cool tip, isti onakav kao u onim emisijama iz vuko(tajmeno)jebina. 8)
O terenima oko Kladova i sms porukama koje mi je slao tvoj komšija Sale Paulić (poput: "Goci, danas 20-ak bucova do kilo i po, svi pušteni!") na drugoj temi. Imaš ti tu predivne terene za mušičarenje!!
Inače sad pogledah i ova tema je "Jovan Memodović"...
Izgleda smo bili loši strelci iz maternjeg jezika - "Promašio temu, 2-"
Dobro došao i čestitam na prinovi!

I ja sam čuo slične priče za Blafa iz mlađih dana, mahom da je za velike pare vodio strance po Drini da love mladice (vrlo moguće noću), ali mu to ne zameram baš mnogo. Uradio je on i mnogo toga pozitivnog za tu reku kasnije, valjda kao kompenzacija... :
O terenima oko Kladova i sms porukama koje mi je slao tvoj komšija Sale Paulić (poput: "Goci, danas 20-ak bucova do kilo i po, svi pušteni!") na drugoj temi. Imaš ti tu predivne terene za mušičarenje!!

Inače sad pogledah i ova tema je "Jovan Memodović"...

Izgleda smo bili loši strelci iz maternjeg jezika - "Promašio temu, 2-"