Jovan Memedovic

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pozdrav Zveki!  :)

Dobro došao i čestitam na prinovi!  :tbumb:

I ja sam čuo slične priče za Blafa iz mlađih dana, mahom da je za velike pare vodio strance po Drini da love mladice (vrlo moguće noću), ali mu to ne zameram baš mnogo. Uradio je on i mnogo toga pozitivnog za tu reku kasnije, valjda kao kompenzacija...  ::) Upoznao sam ga letos (naišo dok sam pio kafu sa Stakom), cool tip, isti onakav kao u onim emisijama iz vuko(tajmeno)jebina.  8)

O terenima oko Kladova i sms porukama koje mi je slao tvoj komšija Sale Paulić (poput: "Goci, danas 20-ak bucova do kilo i po, svi pušteni!") na drugoj temi. Imaš ti tu predivne terene za mušičarenje!!  :tbumb:

Inače sad pogledah i ova tema je "Jovan Memodović"...  :doh:

Izgleda smo bili loši strelci iz maternjeg jezika - "Promašio temu, 2-"  :D

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Taj covek me fascinira,koliko sam mogao da cujem sprema opet neku emisiju za musicarenje ali na nasim vodama,tako da eto prilike da se pozove u goste,naravno na Toplici  :D :D :D :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav zvezdane i dobrodosao na forum. Zelim da ti cestitam na prinovi i sve najbolje da mu/joj pozelim u zivotu.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Moderna sociologija se izmedju ostalog bavi i uticajem medija na mase.
Memedovic je u srbiji postigao isto sto i CNN i BBC u toku bombardovanja - dobio je medijski rat. Prvi je u Srbiji kamerom docarao lepotu musicarenja. Siguran sam da je Jovan Memedovic zasluzan za popularizaciju ff-a u Srbiji. Svakako pozitivna licnost i neko koga rado pominjem.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Iako u emisiji "Lov i ribolov" nema više autorskog udela Jovanovog,ipak ću u ovaj topic napisati neka zapažanja i impresije povodom sinoćne emisije.Jeste li videli gde Austrijanci hvataju štuke?Idealni tereni,idealni uslovi,vala idealno je i gazdovanje.Šarančine od dvadeset kilograma lenstvuju tik ispod površine,smuđevi od 5kg.se svrstavaju u korov a udaraju na gumice od 20cm.Sve je kako se samo poželeti može.Samo jedan je feler u svemu tome.Mene takve emisije uzbuđuju u prvih par minuta svog delovanja,nakon toga počinje gutanje gorkih pilula.Zadovoljni likovi,krupne ribe,promašaji komadina koji odsecaju noge,stvari su koje gledamo samo na televiziji,i dešavaju se negde daleko od nas.Svakako da prononsiranje ovakvih predela i ljudi može delovati edukativno na određen broj ljudi i u našim sredinama,ali smatram da je ponekad potrebno i promeniti koncept emisije.Snimiti serijal o našim vodama,baš onakve kakve su,bez eufemizama,zaobilaženja istine,ili još gore,potpune ignorisanosti.Pokazati Drinu,Dunav,Nišavu,Morave,Tamiš i ostale vode Srbije u pravom svetlu,sa pravim ljudima koji ribolove i krivolove po njima.Neka se vidi prava moć medija koji obznanjuje istinu.Ljudi nažalost,percepiraju onako kako im to televizija nalaže.Pa neka vide.Neka im ekipa koja realizuje serijal,možda i neka sasvim druga,pokaže stvari oko nas,dosta je zavaravanja i uljuljkavanja u perfidnu matricu kako je na Zapadu to tako,a kod nas nikad neće biti,treba pobeći od materijalne satisfakcije ponekad i dati ljudima da vide i ono što ne bi hteli.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zvezdane, ono o čemu hoćeš da pišeš je izuzetno zanimljivo. Otvori temu, pa da raspalimo.

Vrh Dno