Kako je Mixmaster bežao od gnevnih domorodaca?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Postoji mnogo ljudi po selima i gradovima kojima smetaju mušičari, ali nikad nisam čuo ni video da je mene neko jurio da se obračuna sa mnom zbog neobično velikog ulova, a kamoli video tako nešto. Čini mi se da sam tu priču pročitao par puta na ovom forumu. Vidim da naš član 100ka ima informacije o tom događaju i da veruje u tu priču.
Molim te, 100ko, da me obavestiš gde, kad i ko me je jurio i kako sam ja uspeo da umaknem u toj priči koja kruži među tvojim poznanicima. Čini mi se da se pominje Niška Banja, mesto na kome sam proveo nekoliko hiljada dana sasvim mirno mušičareći. Samo ove godine, koja za 99% mušičara još nije ni počela, proveo sam tamo nekoliko lepih mušičarskih dana, okružen gomilom ribolovaca i ostalih znatiželjnika. Daj mi detalje, molim te, ili još bolje, zovi nekog pouzdanog svedoka, najbolje one kojima najviše veruješ.
Ja tvrdim da ono o čemu pišu 100ka i još par "obaveštenih", nema blage veze i da je potpuna besmislica i izmišljotina koja nema nikakve dodirne tačke sa stvarnošću.
Možda je istina da bi neki majmun voleo da izazove neki incident sa mnom. Sasvim sigurno postoje takvi među onima koji zalutaju na reku. Ja sam veoma zgodna meta. Ovde ispisujem sve svoje aktivnosti i u detalje opisujem mesta na kojima mušičarim i koja ću obići. Na Internetu ima puno degenerika. Jedan od njih je sasvim sigurno i onaj od koga 100ka upija izmišljene priče iz nišavskih džungli.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Golim dupetom kroz koprive.... :D :D :D

Hajdi

Junior member
Učlanjen(a)
07.11.2007.
Broj reagovanja
0
Zasto je pomenuto ovako nesto? Da se mixmasteru da dovoljno prostora za samoreklamu i promociju? Nikad dosta toga. Predlazem da izvacaris jos nekog sponzora kao sto si prethodne pa da objavis lektiru za predskolski uzrast na ovu temu. :doh: :doh: Cak bi se i predskolcima ogadilo pecanje posle ovakvog stiva.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Hajdi je napisao(la):
Zasto je pomenuto ovako nesto?
Zato što me već nekoliko članova foruma, koji me čak i ne poznaju, u raznim temama na ovom forumu, pominje u nekoj čudnoj jurnjavi pored Nišave, gde sam ja taj koji beži, a gomila savesnih ribolovaca i seljaka me juri zbog prekomernog ulova ili ne znam već čega.
Verujem da bi mnogi voleli da pročitaju ovu priču, koju su izmislili 100kini ortaci. Molim ga  :respect: da mi je prepriča.
Inače, iz sličnih izvora sam saznao da radim za tajnu policiju, da imam kod kuće kilogram droge, da znam da vračam i da isključivo lovim sitnu ribu, pogotovo pastrmku i da držim tezgu na pijaci, gde sa ortakom prodajem ulov. Sve te priče su više nego zanimljive, tako da bi, po svemu sudeći, i ova mogla da uđe među "hitove".

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Porucio bi ti da po Mixovoj prici kontaktiras  naseg kolegu 100ka koji je pun izvestaja o MIXU..
Tako da ga savataj na private i imaces  informacije i Mixu nepoznate  :whistle: :whistle: :whistle:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ama gdje je bata Joca tako nešto napisao,ako nije problem da mi se kaže.Jer,inače sve je besmisleno,ne znam zašto je i načeta ova tema.A pitat ću ga ja,naravno,samo da ga vidim,odaklee mu tako nešto.Pa ipak Mix zna cijelu istinu,ne bi nas valjda lagao.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sad će 100ka da objasni ove svoje reči iz teme "Kako je CATCH AND RELEASE...."
"...Zato uopšte ne sumnjam u priče koje sam čuo da su te jurili da te biju zbog takvih incidenata, pošto sam te priče čuo sa više različitih strana." i "...Pa te zato doduše ponekad lokalno stanovništvo juri sa sekiricama, kukama i motikama..."

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Jeste napisao,sorry Mix.E sad ,šta je istina,opet,to samo ti znaš,jel tako.Ne bih dalje da ulazim u sukob,nastavite bez mene.Pomno pratim dalji razvoj situacije. :bye:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
rabbit je napisao(la):
Jeste napisao,sorry Mix.E sad ,šta je istina,opet,to samo ti znaš,jel tako.Ne bih dalje da ulazim u sukob,nastavite bez mene.Pomno pratim dalji razvoj situacije. :bye:
E pa nije tako znaju i oni sa sekirama i vilama šta je istina  :aaa:

E sad ovako hajde da kažemo da sam ja lakoveran i da sam mlad i naivan pa verujem ljudima :doh:
To onda znači da verujem i tebi Randjo, a ti si mi jednom prilikom kada smo rezgovarali preko SKYPE-a rekao da si u Minićevskoj reci uhvatio 14kg klenova (pri jednom ribolovu) i zamolio me da to ne širim dalje. E pa pošto si ti bezobrazan onda ja nemam razlog da prikrivam tvoje povrede zakona :mad:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ranjdo, mislim da 100ka nije lood da ovako olako polaze tako teske reci?????

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Aprpo tvoje izjave Lijane:
-Ko je lud ne budi mu drug.
A vidim i da se ovde neki prave i te kako ludi, ali nema veze navikao sam na takvo ponašanje od njih.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kako to, ja sam bezobrazan? Zbog toga što hoću da pročitam priču o sekirama, motkama i seljacima koji me jure, a ja bežim niz Nišavu? Pa ti kažeš da je znaš. Voleo bih da je objaviš. Šta je tu bezobrazno?
E, sad, zanimljiva je ova priča o 14 kg klenova iz reke Klisure, pritoke Belog Timoka. Hajde da razjasnimo i to, kako bi 100ka uvideo da u mojoj karijeri nema nijednog nesportskog trenutka i odustao od traganja za nepostojećim.
Ovaj ulov ostvaren je za vreme bombardovanja NATO i ratnog stanja u Srbiji. U tim uslovima je bilo dozvoljeno (po zakonu) izlovljavati ribe i slične životinje, u neograničenoj količini, svim sredstvima. Ja sam se sklonio iz Niša u te krajeve i koristio mušičarski štap za lov ribe. Jednog popodneva sam izvukao 13.5 kg krupnih klenova i podelio ih raspamećenim seljacima.
Pazi, 100ko, dok traje ratno stanje, imaš pravo da tamaniš sve živo i da jedeš, trampiš, poklanjaš... Zakon ti to omogućava. Narod tog kraja je to obilato koristio, a ja sam, za razliku od ostalih, za to koristio mušičarski štap. Ponosan sam na to. Ova priča može samo poslužiti kao dokaz da sam sportski ribolovac, a ne ono u šta ni sam više ne veruješ... :bye:
Ne samo da sam tog dana dokazao da sam sportista, već i da mušičarski štap ne ispada iz ruke pravog mušičara čak ni kada mu nad glavom leti najmoćnija svetska eskadrila. Još sam i podelio klenovinu narodu kao pravi Robin Hood. :lol:
Kada razmišljaš o ovome, zamisli da si na primer neki Šveđanin, a čitaš ovu moju priču iz vremena NATO bombardovanja. Ej, neko je u Srbiji (kraj sveta) mušičarskim štapom lovio ribu i sirotinjski delio ispod ljutih bombardera. A sad, posle 9 godina, neko ko u to vreme nije znao ni šta je veštačka muva, hoće da ga napravi na budalu i prekršioca zakona. Ha ha ha, pa to nije smešno, to je tužno  :'(. 100ko, plačem zbog tebe  :(.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Stvari na videlo same ce po sebi kad tad izaci,imas priliku???

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mixmaster je napisao(la):
Kako to, ja sam bezobrazan? Zbog toga što hoću da pročitam priču o sekirama, motkama i seljacima koji me jure, a ja bežim niz Nišavu? Pa ti kažeš da je znaš. Voleo bih da je objaviš. Šta je tu bezobrazno?
E, sad, zanimljiva je ova priča o 14 kg klenova iz reke Klisure, pritoke Belog Timoka. Hajde da razjasnimo i to, kako bi 100ka uvideo da u mojoj karijeri nema nijednog nesportskog trenutka i odustao od traganja za nepostojećim.
Ovaj ulov ostvaren je za vreme bombardovanja NATO i ratnog stanja u Srbiji. U tim uslovima je bilo dozvoljeno (po zakonu) izlovljavati ribe i slične životinje, u neograničenoj količini, svim sredstvima. Ja sam se sklonio iz Niša u te krajeve i koristio mušičarski štap za lov ribe. Jednog popodneva sam izvukao 13.5 kg krupnih klenova i podelio ih raspamećenim seljacima.
Pazi, 100ko, dok traje ratno stanje, imaš pravo da tamaniš sve živo i da jedeš, trampiš, poklanjaš... Zakon ti to omogućava. Narod tog kraja je to obilato koristio, a ja sam, za razliku od ostalih, za to koristio mušičarski štap. Ponosan sam na to. Ova priča može samo poslužiti kao dokaz da sam sportski ribolovac, a ne ono u šta ni sam više ne veruješ... :bye:
Ne samo da sam tog dana dokazao da sam sportista, već i da mušičarski štap ne ispada iz ruke pravog mušičara čak ni kada mu nad glavom leti najmoćnija svetska eskadrila. Još sam i podelio klenovinu narodu kao pravi Robin Hood. :lol:
Kada razmišljaš o ovome, zamisli da si na primer neki Šveđanin, a čitaš ovu moju priču iz vremena NATO bombardovanja. Ej, neko je u Srbiji (kraj sveta) mušičarskim štapom lovio ribu i sirotinjski delio ispod ljutih bombardera. A sad, posle 9 godina, neko ko u to vreme nije znao ni šta je veštačka muva, hoće da ga napravi na budalu i prekršioca zakona. Ha ha ha, pa to nije smešno, to je tužno  :'(. 100ko, plačem zbog tebe  :(.

I onda je mrmot zafolijao čokoladu :doh:

Ako si ti Robin Hud ja sam onda Ričard Lavlje Srce  :D ;)

Meni je prvi put ribočuvar naišao u toku tog jebenog bombardovanja u sred Beograda na Adi Ciganliji, a što se tiče tamanjenja svega živog ti očigledno imaš neke frustaracije iz detinjstva. Ako si takav opaki tamanitelj što za vreme rata nisi išao da tamaniš neprijateljske jedinice nego si tamanio nedužne ribe. Ovo o čemu ti pričaš je čista nebuloza, samo jedinice koje su u ratu imaju pravo da ubiju divljač i/ili ribu u cilju preživljavanaj, a ne da bi glumili engleskog srednjovekovnog heroja široke ruke i dobrog srca.
Zato dragi moj Ivane Randjeloviću A.K.A. Mixmaster NSKVS :toalet:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno