kako preparirati pastrmku sa rupom od 9-ke na glavi?

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Radi se o tome da je Gospodin pucao na pastrmku kako bi je izveo na obalu.
Da li ce da radi plutani pampur prilikom prepariranja, ako uopste zna sta je prepariranje...
Eto ja jjednostavno nisam sposoban da to precutim.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Jednostavno će joj plastičnom hirurgijom presaditi deo uništene kože. Koristiće drugu glavaticu kojoj je pucao u stomak. :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jednostavno će joj plastičnom hirurgijom presaditi deo uništene kože. Koristiće drugu glavaticu kojoj je pucao u stomak. :hammer:
:respect1: :respect1: :respect1: e dobra fora nasmejao si me bas+

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
compshop je napisao(la):
Da li ce da radi plutani pampur prilikom prepariranja, ako uopste zna sta je prepariranje...

moram ti reci da si smijesan.
lik kome se ti sprdas lovi mladice i glavatice vec zadnjih 40 god,
a koliko vidjeh ti imas 27 bar ti tako stoji u profilu

sto ce reci da vjerovatno zna mnogo vise od tebe o svakoj vrsti ribolova pa i o prepariranju jer da ga poznajes i da si gledao neke od trofeja koje ima preparirane kuci vjerovatno bi te zabolila glava pa bi se zapitao sta ti radis baveci se ribolovom uopste dali bi mozda bolje bilo da treniras mice,sah ili da igras domine.....

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
asader je napisao(la):
compshop je napisao(la):

Poslovica kaze "nemoj se raspravljati sa budalom, ljudi mozda nece primetiti razliku".
Jos je danas blag dan...
Prijatelju, svaka ti je zlatna i svaka ti se dala

Puno uspeha u sportskom ribolovu, tebi i ekipi

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Lepa i sasvim normalna konverzacija dva ribolovca  :tbumb:. Mnogo mudrosti izvlačim iz ovih ribolovačkih čarki. Posebno bih istakao ono "nemoj se raspravljati sa budalom, ljudi mozda nece primetiti razliku", ali i ono "dali bi mozda bolje bilo da treniras mice,sah ili da igras domine....."  :lol:
Osećam se kao da sedim u nekom ribolovačkom kafeu i slušam dva stara ribara dok igraju tablić. :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja pozivam na to da se strasti smire. Nemojte da vredjate jedni druge. Raspravljajte se, ako hocete i zustro ali molim Vas biranim recima.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Uz duzno postovanje starijim clanovima i adminu.
Smatram da sam dovoljno recit pa mogu da koncipiram prosto-prosirenu recenicu, otelotvorenu u vidu masne srpske psovke.
Medjutim....
Ima toliko zanimljivih poslovica i aforizama koji su preteca psovke ili alternativa za istu, mada nekada ucesnik u dijalogu nije  sposoban da ih prevede. Al' sta ces?
P.S. sah igram redovno

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
compshop je napisao(la):
P.S. sah igram redovno
Onda nemoj dovoditi admina u Pat poziciju...  ;) Poštedi ga ovakvih intervencija po forumu i pusti ga da merka sisatu Kraljicu Stare planine i izigrava Lovca na mlade Dame Medicinskog fakulteta... Samo da ga neka napaljena medicinarka ne napravi na Konja...  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Evo, ja ću se vratiti ovoj lepoj temi. Pastrmka sa prostrelnom ranom se može jednostavno preparirati.
Treba gurnuti celu pastrmku u skener i slikati je iz četiri ugla. Dobijene slike ubaciti u Corel Draw, spojiti i kloniranjem popuniti rupu na glavi. To odneti u štampariju i naručiti štampanje na nekom savitljivom materijalu. Od gipsa pripremiti oblik pastrmke i oblepiti to dobijenom štampanom slikom.
Pastrmku iseckati satarom, odseći joj glavu i očistiti utrobu, a time nahraniti mačke. meso ispržiti i pozvati na večeru sve one koji samo mogu da sanjaju divlju pastrmku od 9 kg, a vole da kake o vrhunskom ribolovu.
Eto, em preparat, em zapušena usta (mesom) onih koji gunđaju. :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Druze compshop ja ne sumnjam u tvoje lingvisticke kvalitete, niti zelim da ulazim u polemiku sa bilo kojim clanom. Moje je da ispratim svaku diskusiju i da pokusam da reagujem blagovremeno i pre svega pravdeno, koliko god je u mojoj moci.
@ Goci sve si lepo napisao, aluzije su manje vise na mestu osim glavne....a to je da sam ja kralj Fakulteta tako da sve osatlo gubi smisao  ;) ;) ;)

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
ne vidim sta se to lose desilo ovdje samo razmjenjujemo misljenje koliko znam nisam nikoga uvrijedio na ovom forumu makar jos ne...

dok su meni pisali da lazem(u prenesenom znacenju) ali se na to svodi

a evo sad sam i nepismen a uz to jos i glup pa budala a i ne kontam sta compshop oce da mi kaze mozda bi trebao da mi nacrta neko slika ipak govori vise od 1000 rijeci

da ne bih ulazio u nepotrebnu raspravu samo cu reci jednu poslovicu i tu je kraj sto se mene tice

"mrtav konj ne prdi"

shvatite kako god hocete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Momci situacija je cool za sada. Ali bolje da Vas preduhitrim dok ne krenu teze reci. 8)
Evo jedne mudrosti
"Ko Nada slusa, sto sisa sisa"  8)

Vrh Dno