Sjekloca je napisao(la):Kakav hepening??? :'(
Kako kakav?Pa zar testiranje vrhunskih motki u tvom gradu,a kao mušičar,ne smatraš pravim hepeningom i poslasticom za dušu?
Sjekloca je napisao(la):Kakav hepening??? :'(
Ja licno volim ovakve stvari, ali to volim da radim sa svojim drugarima, na nacin i u vreme kad meni odgovara, a uopste i ne moramo da nosamo stapove i bacamo konce po vodi (mutnoj kao oranje, ogromnoj) ili vlaznoj, kaljavoj livadi... Veselje na sve strane! St.Igor je napisao(la):Mene interesuje koliko je stapova od ovih na testu imalo za AFTM-u 2 broja , recimo 5-6 ili 6-7 ili kako vec![]()
![]()
![]()
Pa naravno, sve su bili stapovi iz vrha ponude renomiranih proizvodjaca.Jr je napisao(la):Nijedan od testiranih. Zalutao neki Greys G-tec #3-4.![]()
ttttt je napisao(la):Da li postoji neka prihvacena metoda testiranja stapova? Koji parametri i na koj nacin se ocenjuju, kakve uslove treba obezbediti da bi se obavilo takvo testiranje?

Mixmaster je napisao(la):Prvo treba stranu reč "test" prevesti na srpski i srodne jezike. Mrzi me da proučavam zbog toga Vujakliju, ali mislim da znači "proba".
Da vidimo, Sjekloca, PedjaBG i slični, gde smo pogrešili? Kako se proba štap?
Mixmaster je napisao(la):Morao sam kod Vujaklije da proverim da li sam pismen. Prepisaću:
test (eng. test, lat. testari svedočiti, posvedočiti) 1. ogled, proba; odricanje od pape pod zakletvom, zakletva pod kojom je svaki Englez stupajući u državnu službu posvedočavao da nije potajni katolik.
Od reči do reči, ovo je potpuni prevod reči test sa engleskog i latinskog na srpski, po čuvenom Vujakliji.
Sada možemo slobodno da nastavimo o testiranju (probanju) štapova.![]()