Čudi me da se nitko pre nije setio nešto reći o ovoj Frank Sawyer-ovoj muvi. To je tako jednostavna a tako LOVNA muva! Ja sam ju prvi put video i navezao pre par godina na skoro samom početku moje čisto musičarske i vezačke "karijere". Tada sam bio oduševljen lovnošću ove muve ali zbog njenog prejednostavnog izgleda su je mnogo lepše muve potisnule u senu moga uma. Greška! Ipak ova muva zaslužuje našu pažnju. U mom slučaju pokazala se dosta lovnijom od skoro svih lepših i zakompliciranijih muva. Old School FTW! 
Zahvaljujuči našem kolegi oldsurehand-u i njegovom postu na http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?t=53 ova perfektna muva (čije ime govori sve) je odmah izašla iz sene moga uma gde je besmisleno mirovala
Odmah sam iskopao neku vunicu i nešto mixao dok nisam nešto približno dobio (moji topici na datom linku su pod pseudonimom "Šaš_Slo"). Na gore več spomenutom linku, ako vas zanima, imate mnogo informacija o toj muvi.
Sa ovom na slici sam ulovio toliko lipljana u roku od nekih 2h koliko nisam u celom mom dosadašnjem iskustvu. Istom tom sam ne ciljano lovio i pastrmke koje su svojim zubima ovu muvu ucinile jos boljom i lovnijom
(hvala im)
Također na tu istu sam ulovio i jednog klena, pa čak i jednu krkušu iako sam taj dan ciljano lovio samo lipljena.
Imao sam isto lep uspeh i sa drugim starim dobrim muvama. Ovom prilikom želim predstaviti ovu ubicu od od muve, svima koji ne znaju za nju a vama koji znate ovu muvu da vas podsetim i pozovem da podelite svoja iskustva...bilo slaba ili dobra.
Ova je vezana na udici #12 TMC 3761SP-BL

Zahvaljujuči našem kolegi oldsurehand-u i njegovom postu na http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?t=53 ova perfektna muva (čije ime govori sve) je odmah izašla iz sene moga uma gde je besmisleno mirovala
Sa ovom na slici sam ulovio toliko lipljana u roku od nekih 2h koliko nisam u celom mom dosadašnjem iskustvu. Istom tom sam ne ciljano lovio i pastrmke koje su svojim zubima ovu muvu ucinile jos boljom i lovnijom

Imao sam isto lep uspeh i sa drugim starim dobrim muvama. Ovom prilikom želim predstaviti ovu ubicu od od muve, svima koji ne znaju za nju a vama koji znate ovu muvu da vas podsetim i pozovem da podelite svoja iskustva...bilo slaba ili dobra.
Ova je vezana na udici #12 TMC 3761SP-BL