KINEZI I BUVLJACI,HVALA VAM

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Evo ovog fantasticnog materijala koji koristim neko vreme u izradi letnjih strimera,medjutim ovo vestacko krzno moze naci primenu i u izradi ostalih tipova musica.Ja sam ga skinuo sa tastove jakne kupljene na buvljaku za neke male pare,dosta njih sam vidjao da ih kupuju i kod Kineza.Moguce da je sad jako tesko da se nabave,ali ce ih zimi biti sigurno.Toliko o nabavci,a sad nesto o karakteristikama.
Ovo krzno se u vodi ponasa fenomenalno,u brzaku ,ili prilikom potezanja,zadnji deo se skupi,dok deo koji se nalazi iza glave strimera ostaje pufnast sto u vodi dosta dobro odrazava anatomiju ribice.U kombinaciji sa malo maslinastog marabua i par trakica srebrnog flashaboua strimer izgleda fantasticno u vodi,i za letnje dane po maloj i bistroj vodi pravi je izbor za bucova.

Prilozi

• vestacko.jpg
    vestacko.jpg
    166,4 KB · Pregleda: 900

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Isproobao sam i ja taj materijal :) Nije slabo. Imam antracitno sivo i svetlo smeđe. Tašta nije trebala kapuljače na dve bunde i ja odmah sec sec  :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Kod veštačkih materijala mi se posebno dopada što ih ne jedu moljci. Imam i ja ovakvu kapuljaču, a ne koristim je.  :secsec: :secsec: :secsec:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Kakva sam ja budala bio kad sam ovaj materijal izopštio iz svih ovogodišnjih kombinacija.Prošle godine sam najveći broj riba prevario strimerima izrađenim od ovog veštačkog krzna.Sećam se da su i bucovi koji bi prišli i zagledali ipak pokupili strimer.Razlog je njegova neverovatna akcija u vodi.Polarna lisica je malo dete za ovo.MALO DETE!Ovaj materijal u vodi ne dobija drugu boju što je slučaj sa velikim brojem materijala kojima osnovna boja potamni za nijansu kad su u vodi.Njegova lepršavost i akcija su neverovatni,kao živa ribica.Jutros sam smotao dva komada,a ako uspem da snimim aparatom njihov rad u vodi,postavljam.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Živeli Kinezi  :firends: daleko im lijepa kuća od moje... ima stvari koje su dobre al jako malo, eto ovo je izgleda jedna od tih OK stvari

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Živeli Kinezi  :firends: daleko im lijepa kuća od moje... ima stvari koje su dobre al jako malo, eto ovo je izgleda jedna od tih OK stvari
kad su pitali Cigu šta da se radi sa Kinezi........
kaže Ciga.......neka Milošević vrati ove Kineze tamo odakle su i došli, u Japan........ :D :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam obišao par Kineskih radnji u potrazi za neki fleš materijalima, a naleteo sam na ovo!Farbani zec i neki sintetički materijal bele boje koji izgleda dosta dobro za stomak malih strimerčića!Cena,200 dinara za obe stvari!

Prilozi

• kinez1.jpg
    kinez1.jpg
    140,1 KB · Pregleda: 627
  • kinez2.jpg
    kinez2.jpg
    140 KB · Pregleda: 559

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
228
Ja sam skoro uzeo za 180 din umetak za kosu crne boje, prav, extra za strimere a drugar neke ukrase sa jelke u obliku deda mraza sa lepom belom dugackom bradom za 60 kinti

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ma i ovde su bile neke perike,drečavo zelena,crvena,žuta,boje ubica,tanka vlas,skroz prava.Nisam uzeo,sad se pokajah!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Zvezdane imaju kinezi salove napravljene od ovih loptica,doduse manjih u raznim bojama,crna,bela,zuta,siva,crvena... a cena negde oko 250 din.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
crni je napisao(la):
Zvezdane imaju kinezi salove napravljene od ovih loptica,doduse manjih u raznim bojama,crna,bela,zuta,siva,crvena... a cena negde oko 250 din.
Uh,to,to!!!
Moram sutra ponovo do njih!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Jovanco legendoooooooooooooooooooooooooooooooooo :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
zvezdan je napisao(la):
Juce sam bas kupio ovo cudo da ispitam sta je. ne bih rekao da je zec jer ima bas drugaciju dlaku. Kaze Gringo "Ma to su one njihove macke" haha. Poverovao sam mu i to sa razlogom. Ova dlaka mnogo podseca na dlaku persijske macke.
Odmotao sam ove loptice i dobio jedno lepo parce koze sa krznom, a onda izvuko stripove ziletima. Evo jednog eksperimentalnog strimera. :)

Prilozi

• buljak-strimer.jpg
    buljak-strimer.jpg
    80,8 KB · Pregleda: 481

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Kako si odmotao ???
Odlično strimerče!