zvezdan
Hero member
- Učlanjen(a)
- 12.02.2008.
- Broj reagovanja
- 21
Evo ovog fantasticnog materijala koji koristim neko vreme u izradi letnjih strimera,medjutim ovo vestacko krzno moze naci primenu i u izradi ostalih tipova musica.Ja sam ga skinuo sa tastove jakne kupljene na buvljaku za neke male pare,dosta njih sam vidjao da ih kupuju i kod Kineza.Moguce da je sad jako tesko da se nabave,ali ce ih zimi biti sigurno.Toliko o nabavci,a sad nesto o karakteristikama.
Ovo krzno se u vodi ponasa fenomenalno,u brzaku ,ili prilikom potezanja,zadnji deo se skupi,dok deo koji se nalazi iza glave strimera ostaje pufnast sto u vodi dosta dobro odrazava anatomiju ribice.U kombinaciji sa malo maslinastog marabua i par trakica srebrnog flashaboua strimer izgleda fantasticno u vodi,i za letnje dane po maloj i bistroj vodi pravi je izbor za bucova.
Ovo krzno se u vodi ponasa fenomenalno,u brzaku ,ili prilikom potezanja,zadnji deo se skupi,dok deo koji se nalazi iza glave strimera ostaje pufnast sto u vodi dosta dobro odrazava anatomiju ribice.U kombinaciji sa malo maslinastog marabua i par trakica srebrnog flashaboua strimer izgleda fantasticno u vodi,i za letnje dane po maloj i bistroj vodi pravi je izbor za bucova.