Klen 2010

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
I dok je Todor "mlatio" Limske lipce, Sandenca, Strashni i ja smo jedva ulovili po 20ak plavskih klencica  :-X

Prilozi

• klen.JPG
    klen.JPG
    219,9 KB · Pregleda: 168

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
To cela Kragujevačka ekipa bila na Plavu? Dajte još fotki! Jel pala koja štuka?

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0

upravo se vratih iz poslepodnevnog klenolova....desetak omanjih komada koji su mi ipak izmamili osmeh na lice......pozz!

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Tomose druže, nastavljamo tradiciju :tbumb:
Imaš pri postavljanju posta attach, pa možeš tako uplodovati slike ;)

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
lazza je napisao(la):
To cela Kragujevačka ekipa bila na Plavu? Dajte još fotki! Jel pala koja štuka?

Na Plavu smo se nasli takoreci slucajno, posto je Ljuca bila prevelika za ribolov. Za 2 sata musicarenja, svi smo videli po koju "penkalu" kako nam se mota oko nogu, a nesto  krupno je ganjalo klenove svaki cas, po zukvi, oko nogu, na otvorenoj vodi, ma svuda! Sledeci put ima cudo da napravimo, a lipljena ce da lovimo kad stuka i klen ne rade  :D

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
tomos rider je napisao(la):
:)
nastavljamo.....samo jos par dana pa bi mogli i na Karas? :drool:

Druze situacija se poboljsava, voda se polako povlaci i vec je za sada ok, samo je jako mutno i nema traga od klena za sad. Verovatno je u dubini jos, baca se po koji Bucov, a Beovica razbija, ima bas dobrih primeraka, ali nisam ih uspeo uhvatiti  :(
Negde za nedelju dana moze biti odlicno, samo da nebude kise  :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Danas sam bio poslovno po Slavonija, pa kad sam vec bio uz Orljavu (kod Pleternice) nisam odolio da ne okupam bambulu. Klen je bio raspolozen pa sam se aktivno odmarao 15-tak minuta uz par klenova. Dobro je primao i dezen ose ali i cisto crnu.

KlenOrljava09072010.jpg

Klen2Orljava09072010.jpg

Klen1Orljava09072010.jpg

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
lepe fotke,Gogo....danas opet ugrabio slobodno vreme i musicario na mom omiljenom potoku.....za kratko vreme,jedno spadanje veceg komada i ovaj glavonja.....osica ponovo napada!! :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Lepo se vi zabavljate a uskoro cu i ja samo jos da odradim sto moram pa udri  :)  nadam se bar  :D ::)

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Gogo i Tomose  :tbumb:
Ja planiram da popodne skoknem do Nisave, pa cemo videti sta ce biti.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Nervira me ovakav raspored tema pa nisam ni video da me Jovancha proziva za klenove sa Plava

Necu ni da se dosecam kakvih sve klenova ima, svi su bili ovoliki, malih nema a za vece treba pristupiti lovu pazljivije i iz tube, iz jezera ka obali, black zulu... Cak sam ih cackao u travi koju vidite na slici, to samo lupa, dovoljno je jednom da pogodite rupu pola sa pola i oni polude, ne mogu da se dogovore ko ce da pokupi policelonku

Nisu neki borci kao recni ali coveku puno srce, kad ne radi lipljen treba se snaci i loviti sta hoce da jede

Prilozi

• ALIM1643.jpg
    ALIM1643.jpg
    149,4 KB · Pregleda: 155

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Lepi su to sve komadi kolege  :tbumb:
Evo i ja danas sa kolegom Vojom na par sati Fly, pored nekoliko otkačinjanja i lepih udaraca, palo par standardnih komada!
Tomose to je sve na našu reku, ali ima jedna slika koja će te zapanjiti, možda si i video to, a mogu ti slobodno reći da su neki od tih primeraka bili sigurno preko 40cm. To je treća slika, ali je rađena sa mobom pa je mnogo lošija, uplašio bi se da je lepša  :naughty: :hammer: Moramo tamo otići   :drool:

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    140 KB · Pregleda: 127
  • 3.jpg
    3.jpg
    105,9 KB · Pregleda: 150
  • Image023.jpg
    Image023.jpg
    54,3 KB · Pregleda: 193

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
aaaaaaahh!!znam gde je to!!! ima stvarno OGROMNIH komada ali zabacaj do njih je nemoguca misija!!po okolnim strujnim kablovima vise plovci i jedna moja muva..... :doh: jako tesko doci do njih!!a i oprzniji su od ovih nasih jer tamo non stop neko plovkari.....

Vrh Dno