Klen 2010

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
:doh: :hammer: :bleh:

Strašno mesto, ali kao što kažeš, nemoguća misija! Znači ti si probao  :( Rekoh ti kum mi je kupio kuću sa druge strane mosta i planira extra da sređuje tu.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
hah!ulovih danas klena sa ove lokacije!ali nazalost,nije kabadahija,ovaj nesrecnik je bio mooozda oko 200 gr......ali ohrabrujuca okolnost je sto se ipak moze bacati nekom vrstom roll casta.....tesko,ali moze....i imao sam napad jednog zdravo ogromnog delije odatle....Igi i Voja znaju kolike su mrcine.......ali nije dobro uzeo klinkhamera i kontriranje u prazno....a vec sam se video sa klenom u rukama i finom fotkicom.....ali ebg...bice dana!

milicevicv

Newbie
Učlanjen(a)
25.06.2010.
Broj reagovanja
0
ima tu lepih komada, za minut sam dva mazno, jedan manji a drugi je bio za pohvalu, a posle sam se pomerio i zabacio i  :eek: :eek:  kolika su to bila usta koja su htela da progutaju moju muhu ali se u zadnjem trenutku predomislia  :( :( steta tomose  :respect1: za nasu malu vodicu

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Uzadnje vreme sam se navuko na malecnu Vitovnicu. Jos uvek se odusevljavam koju populaciju klena ima.
Kako je voda manja tako je sve interesantnije.

Prilozi

• Fotografija-0038.jpg
    Fotografija-0038.jpg
    267,7 KB · Pregleda: 186

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
milicevicv je napisao(la):
ima tu lepih komada, za minut sam dva mazno, jedan manji a drugi je bio za pohvalu, a posle sam se pomerio i zabacio i  :eek: :eek:  kolika su to bila usta koja su htela da progutaju moju muhu ali se u zadnjem trenutku predomislia  :( :( steta tomose  :respect1: za nasu malu vodicu
i ja kazem...takav potok a koliki klenovi...ne ide mi u glavu...ali i ne mora.....hhahhahahahahh!
danas si propustio akciju,napipao sam mesto sa par ok komada...kasnije kacim fotku!
a evo je......

pexony

Senior member
Učlanjen(a)
14.11.2008.
Broj reagovanja
0
takodje ih ovih dana pecam  u potocicu do dva metra sirine i neverovatno ih ima i krupnih i sitnih.
ugl. na bambulu br 10
34zwtnt.jpg

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
ja ne znam sta to ima u ovoj musici....ali razbija!bacao sam i klinkhamere i policelonke...ali cim stavim bambulu,odmah se oseti razlika...bas VIDIS da krecu na nju,da se nesto desava.....

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Nemam ni jednu bambulu,a ove ostale napadaju mi zelenke.Patroliraju po površini i čim ugledaju senku da pada kreću na mušicu.Jedva iole kog klenčića zakačih:

p7160004copy.jpg

p7160005copy.jpg

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Evo jedan sa save

Prilozi

• Slika0070.jpg
    Slika0070.jpg
    179,7 KB · Pregleda: 113

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
ja vise klena ne zelim pecati nigdje osim na Savi!

kl1.jpg

Vrh Dno