Klen 2010

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
dva sa Save od neki dan

Klen010.jpg

Klen009.jpg

pozdrav

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
Jovanča je napisao(la):
Ico, Ico...Ili si poneo klenove kuci ili si slikao jednog istog dva puta  :D

Jovanca taj dan sam dobio 5 takvih, malo manjih i malo vecih i dva bolena..ko ce sad znati koji je koji i to po redu, ja se time ne zamaram

lijepe su fotke i zato sam ih stavio

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Čestitam ,svaka čast  :tbumb: baš dobri klenovi a i lepe fotke  :tbumb:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
evo upravo se vratismo kolega NajIgor i ja sa danasnjeg putetsestvija...obisli spic na Dunavu,Igor 2 bucka uz mnostvo udaraca...obisli veci deo Nere...nazalost,jos je mutna......zatim otisli na belocrkvansko jezero i odusevili se velicinom i brojem klenova koje niko ne lovi.....ja sam ulovio jednog lepotana,kolega Igor par komada...uz mnoooooogo jurnjave stvarno lepih klenova.....jedna grdosija je zamalo bila prevarena,mozda i veca od icinih...slike uvece!pozz!igore,rekni i ti deder koju! :)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Evo i tih klenića o kojima Tomos priča. Teren je bio jako težak zbog grana iznad vode, ali u jezerskoj vodi videli smo mnogo ogromnih komada, mogu slobodno reći i preko 1-1,5 kg, imao sam zamalo i udarac od strane istog, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Uveren sam da nije bilo kupača, rezultat bi bio mnogo bolji. Interesantna stvar je da sam na tom jezeru išao nekoliko puta u kasnim popodnevnim časovima i nije ih bilo ni u približnoj količini, a lokalni meštani i turisti kažu da su u najvećem broju između 6h i 8h izjutra i da ih tada ima svuda :yeswink: Lično sam mislio da oni nisu toliki ranoranioci ili je to specifična jezerska situacija :tbumb: Sve u svemu prelep dan u kojem sam uspeo da uhvatim 3 vrste ribe :yeswink: Za jednog početnika više nego dobro  :tbumb:

Prilozi

• SDC11920.JPG
    SDC11920.JPG
    159,9 KB · Pregleda: 160
  • SDC11918.JPG
    SDC11918.JPG
    119,4 KB · Pregleda: 163

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
danas sam konacno upisao velikog na Dravi,pa onda jos jednog slicnih dimenzija i brdo sitnih.sve na streamera.

kl22.jpg

Vrh Dno