Klen 2010

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
;)
nista nam se ne sekiraj,druze bane......otkad ja i kolega Najigor musicarimo,nijednu ribu nismo poneli...pa tako i klenove tog dana......taki smo ti mi..... :D
ustaljena je praksa kod nas pustanje svake ribe jer svesni smo stanja na nasim vodama......znas i sam kako je.....necemo stvari promeniti,ali bar pokusavamo da damo primer drugima i malo rasirimo inace veoma suzenu sliku nekim generacijama ribolovaca......pozdrav!

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
jutrosnji klenovi na suhu muhu, Sava

petnaest komada vani i dosta fulanaca i spadanja jos

IMG_1789.jpg

zanimljivo je kad jato doprati ulovljenoga

IMG_1802.jpg

ili samo najbolji prijatelj

IMG_1801.jpg

a ovo su klenovi od 1-2 kg

danas najveci bio je 50 cm, mjereno s repom i naravno svi su pusteni

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
nije bas da ih ima toliko, ovi su slucajno se jutros na kavi nasli

lovio sam ih na crnu foam bambulu

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
svaka ti cast za tolike klenove :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:

thebane

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2010.
Broj reagovanja
6
tomos rider je napisao(la):
;)
nista nam se ne sekiraj,druze bane......otkad ja i kolega Najigor musicarimo,nijednu ribu nismo poneli...pa tako i klenove tog dana......taki smo ti mi..... :D
ustaljena je praksa kod nas pustanje svake ribe jer svesni smo stanja na nasim vodama......znas i sam kako je.....necemo stvari promeniti,ali bar pokusavamo da damo primer drugima i malo rasirimo inace veoma suzenu sliku nekim generacijama ribolovaca......pozdrav!

Respect, sta drugo..

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Mogu da zamislim kakav je adrenalin loviti ovakve ribe a tek gledati ih kako dolaze do obale !! Odlične fotke !

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
Šone odličan je to osjećaj, ne bih se bunio da se fortuna više puta tako poigra sa mnom

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ovakve situacije mi se veoma retko desavaju...
--PRELEPO---

Vrh Dno