Klen 2010

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
danasnji klenolov......fantastican dan!sve kockice se poklopile i ja i drugar izadjemo na nas potok koji nam je blizu......prvi pogled na vodu i blago razocarenje....trava prekriva veci deo povrsine,trska veci deo obale....za bacanje nam ne gine manevrisanje........ali ajde,dosli smo i red je da bar oprobamo muve.
na policelonku vadim par manjih komada,redjaju se promasaji....nije mi to...to.nedugo zatim,drugar vadi lepog klena.cestitam mu i vracamo ga,da bi zatim ja krenuo par desetina metara uzvodno,do jednog malog prosirenja.....suva nije davala neke rezultate i ubrzo na tipet kacim imitaciju leteceg mrava...mokra muva........
kacim i pustam par ovakvih lepotana...neverovatan osecaj!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
hvala,ljudi! ;)
Denmil,recica je takva da kad je pogledas,pomislis da tu ne zivi ni babuska,bukvalno....ali eto,godinama se klen baskario,niko ga nije lovio(verovatno niko nije ni pokusavao) i tako...pazi,tih par velikih su samo delic onoga sto se svaki put desi kad si na ovoj vodi(ci)....uvek neka gromada nagrne ali se kao u losem filmu,uvek otkaci.... :)

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mašiću,na tvoju crnu čerebubu sam jučer drilo 5 min klena u Dravi dok nije promolio gubicu van iz vode
... :mad:

05082010103.jpg

(jel ti se štucnulo koji put oko 5h?)

posle se pravi došao izviniti.

05082010100.jpg

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Hahahah...da jesam..... :D :D.....Lepa riba...lepa... :tbumb: :tbumb:..Drago mi je da si zadovoljan musicama...i da ti donose ovakve ribe... ;)

Pozdrav.
Marko.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Čestitke Tomos Rideru i Hunteru na Ulovima i lepim fotkama  :tbumb:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
hvala,Igi!ajde dolazi u Vs da idemo u neki svinjolov!jezera nas zovu!kad nece Nera i Karas.... :D

thebane

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2010.
Broj reagovanja
6
NajIgor je napisao(la):
Teren je bio jako težak zbog grana iznad vode, ali u jezerskoj vodi videli smo mnogo ogromnih komada, mogu slobodno reći i preko 1-1,5 kg,

Prilozi

• klen.JPG
    klen.JPG
    101,7 KB · Pregleda: 205

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Bane i sa shantavom nogom bio  :hammer:
Verovatno je to slika od pre, to su te grdosije, a ima ih i većih  :tbumb: