Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hvala, hvala,  ma ovde je Sava več velika reka pa mora imati neku krupnu ribu.

Stepa, lovio sam na mušičarskom delu u Kranju.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
e da si i ti došo tek bio bio rastur  :yeswink:...ti bi garant izčeprkao nekog lipljena jer ja nisam umeo...još ne poznam dobro tu vodu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sebastian je napisao(la):
e da si i ti došo tek bio bio rastur  :yeswink:...ti bi garant izčeprkao nekog lipljena jer ja nisam umeo...još ne poznam dobro tu vodu.
vidim , vidim , zato nista nisi upecao  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma to je bato luda sreća  :hammer: tu i tamo neko čoravo ribče  :D :D

moram i ja nekada nešto da ulovim  :)

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Bravo seb ,ovo su klencuge za svaku pohvalu,svaka cast majstore  :respect1:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hvala  :)

klena inače kada ciljano lovim imam naviku ganjati suvom mušicom jer mi je to nekako najlepše ali dešava se da ga nekada lovim i nimfom kao jučer...posebno zanimljivo ih je bilo loviti na kraju jednog brzakagde voda pravi manji vir. Na tom mestu sam ih lovio nimfom "princ #12" povlačenjem...tu su udarali komadi svako malo, baš su bili raspoloženi a sve komadi od 40 do 45cm, a moram priznati da su me pojedini komadi baš prijatno iznenadili borbom, puni kondicije, bilo je tu i tamo i po neko iskakanje iz vode. Uglavnom sam ganjao mrenu i pokušavao pronaći lipca, poigrao sam se i skobaljima čim sam stigao do njiih ali klenova sam ulovio baš dosta. Vidio sam kroz neko granje gde je obala strma jata do kojih nisam mogao prići a među njima su bili klenovi garant 60+, kakvu široku repnu peraju su imali to je prava divota. Možda sledeči put i jednoga takvoga okinem  ::) :drool: :yeswink:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Eeeh, ovakvi klenovi su na mojoj reci trofeji veka...  :'(
U svakom slucaju, svaka cast Seb, prelepe ribe... (ne samo klenovi, mislim i na one skobalje i mrene)  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@Xfactor, hvala. Šteta, Srbija ima velik potencijal (SUPER VODE) ali ljudi "pregladni" pa potamane sve što stignu. 

@NajIgor, vidiš ja ne mogu bucova da lovim, nema ga nige u blizini osim onih par komada u jezeru kojih ove godine kao da nema, ne pokazuju se više...možda su im štuke došle glave. Zato ajde ti na vodu pa mene iznerviraj sa nekim komadima 60, 70, 80cm+  :D Uf tk koliki vam je Dunav kodušća DTD a pored i restorančić pa kada se ogladni ne mora da izedaš sendviče nego odeš na porciju mešanog sa žara  :hammer: ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Hvala, nadam se da ču ove godine oboriti svoj rekord u cm klena....rekord mi je 53cm ali mnogi ovi od 50cm i neki od 47-9 cm su bili dosta teži od toga  :hammer: beše neki mnogo suv...slika je u mojoj galeriji. Sigurno je bio na nekoj dieti...čim se digao za krejicom na udici #17  :hammer:  :)
Sledeči mesec ču i klena početi da lovim intezivnije pa možda tada padne i neki rekord pa makar za 1cm  :hammer:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
@NajIgor, vidiš ja ne mogu bucova da lovim, nema ga nige u blizini osim onih par komada u jezeru kojih ove godine kao da nema, ne pokazuju se više...možda su im štuke došle glave. Zato ajde ti na vodu pa mene iznerviraj sa nekim komadima 60, 70, 80cm+  :D Uf tk koliki vam je Dunav kodušća DTD a pored i restorančić pa kada se ogladni ne mora da izedaš sendviče nego odeš na porciju mešanog sa žara  :hammer: ;)

Jaaaooo Seb da vidiš samo šta je na tom mestu kod ušća  :doh:, bio prošle nedelje, od mreža se nemože gledati, a kamoli nešto očekivati  :mad:
Strašno sam se iznervirao kad sam ih video koliko javno to rade u sred bela dana i još kao, pa mi smo na Dunavu i šta se čudite, sve su ispregradili sa njima :doh:
Ali pazi se Seb, naći ću ih ja pa te barem malo iznervirati  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ajde kad si več obečao pa da vidim  ;) imaš nedelju dana da me iznerviraš sa nekim velikim bucovom na fly barem 60cm  :D i ako ti uspe šaljem ti na poklon neke osice i pčelice samo takve za klena  ;) jel može? ...računam sedam dana od sutra  :D ali pazi, da ga uloviš na fly. Ako si za evo do sledeče subote imaš fore  :D :smoke:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff super challenge Seb, samo kad ti to kažeš 7 dana, evo ja da probam da pretvorim to u sezonu, realno bio bi zadovoljan kad bi takvih par komada uhvatio za celu sezonu  :D
Sutra sam na vodi i probaću nešto da uradim po ovom pitanju  :tbumb:, a ti samo malo razmisli o roku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno