Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala, hvala,  ma ovde je Sava več velika reka pa mora imati neku krupnu ribu.

Stepa, lovio sam na mušičarskom delu u Kranju.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e da si i ti došo tek bio bio rastur  :yeswink:...ti bi garant izčeprkao nekog lipljena jer ja nisam umeo...još ne poznam dobro tu vodu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sebastian je napisao(la):
e da si i ti došo tek bio bio rastur  :yeswink:...ti bi garant izčeprkao nekog lipljena jer ja nisam umeo...još ne poznam dobro tu vodu.
vidim , vidim , zato nista nisi upecao  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma to je bato luda sreća  :hammer: tu i tamo neko čoravo ribče  :D :D

moram i ja nekada nešto da ulovim  :)

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Bravo seb ,ovo su klencuge za svaku pohvalu,svaka cast majstore  :respect1:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala  :)

klena inače kada ciljano lovim imam naviku ganjati suvom mušicom jer mi je to nekako najlepše ali dešava se da ga nekada lovim i nimfom kao jučer...posebno zanimljivo ih je bilo loviti na kraju jednog brzakagde voda pravi manji vir. Na tom mestu sam ih lovio nimfom "princ #12" povlačenjem...tu su udarali komadi svako malo, baš su bili raspoloženi a sve komadi od 40 do 45cm, a moram priznati da su me pojedini komadi baš prijatno iznenadili borbom, puni kondicije, bilo je tu i tamo i po neko iskakanje iz vode. Uglavnom sam ganjao mrenu i pokušavao pronaći lipca, poigrao sam se i skobaljima čim sam stigao do njiih ali klenova sam ulovio baš dosta. Vidio sam kroz neko granje gde je obala strma jata do kojih nisam mogao prići a među njima su bili klenovi garant 60+, kakvu široku repnu peraju su imali to je prava divota. Možda sledeči put i jednoga takvoga okinem  ::) :drool: :yeswink:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Eeeh, ovakvi klenovi su na mojoj reci trofeji veka...  :'(
U svakom slucaju, svaka cast Seb, prelepe ribe... (ne samo klenovi, mislim i na one skobalje i mrene)  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Xfactor, hvala. Šteta, Srbija ima velik potencijal (SUPER VODE) ali ljudi "pregladni" pa potamane sve što stignu. 

@NajIgor, vidiš ja ne mogu bucova da lovim, nema ga nige u blizini osim onih par komada u jezeru kojih ove godine kao da nema, ne pokazuju se više...možda su im štuke došle glave. Zato ajde ti na vodu pa mene iznerviraj sa nekim komadima 60, 70, 80cm+  :D Uf tk koliki vam je Dunav kodušća DTD a pored i restorančić pa kada se ogladni ne mora da izedaš sendviče nego odeš na porciju mešanog sa žara  :hammer: ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala, nadam se da ču ove godine oboriti svoj rekord u cm klena....rekord mi je 53cm ali mnogi ovi od 50cm i neki od 47-9 cm su bili dosta teži od toga  :hammer: beše neki mnogo suv...slika je u mojoj galeriji. Sigurno je bio na nekoj dieti...čim se digao za krejicom na udici #17  :hammer:  :)
Sledeči mesec ču i klena početi da lovim intezivnije pa možda tada padne i neki rekord pa makar za 1cm  :hammer:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
@NajIgor, vidiš ja ne mogu bucova da lovim, nema ga nige u blizini osim onih par komada u jezeru kojih ove godine kao da nema, ne pokazuju se više...možda su im štuke došle glave. Zato ajde ti na vodu pa mene iznerviraj sa nekim komadima 60, 70, 80cm+  :D Uf tk koliki vam je Dunav kodušća DTD a pored i restorančić pa kada se ogladni ne mora da izedaš sendviče nego odeš na porciju mešanog sa žara  :hammer: ;)

Jaaaooo Seb da vidiš samo šta je na tom mestu kod ušća  :doh:, bio prošle nedelje, od mreža se nemože gledati, a kamoli nešto očekivati  :mad:
Strašno sam se iznervirao kad sam ih video koliko javno to rade u sred bela dana i još kao, pa mi smo na Dunavu i šta se čudite, sve su ispregradili sa njima :doh:
Ali pazi se Seb, naći ću ih ja pa te barem malo iznervirati  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ajde kad si več obečao pa da vidim  ;) imaš nedelju dana da me iznerviraš sa nekim velikim bucovom na fly barem 60cm  :D i ako ti uspe šaljem ti na poklon neke osice i pčelice samo takve za klena  ;) jel može? ...računam sedam dana od sutra  :D ali pazi, da ga uloviš na fly. Ako si za evo do sledeče subote imaš fore  :D :smoke:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff super challenge Seb, samo kad ti to kažeš 7 dana, evo ja da probam da pretvorim to u sezonu, realno bio bi zadovoljan kad bi takvih par komada uhvatio za celu sezonu  :D
Sutra sam na vodi i probaću nešto da uradim po ovom pitanju  :tbumb:, a ti samo malo razmisli o roku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno