Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Sprecile su me obaveze juce da i ja podjem ali po ovim slikama morava se sredila i pravi klenolov tek ide.....nadam se da je ove kise sinoc i danas ne pokvarise :'(

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Evo jedan od danas  ;)

Prilozi

• 2011-06-26 12.01.51.jpg
    2011-06-26 12.01.51.jpg
    83,7 KB · Pregleda: 152

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Juce je duvao bas jak vetar i voda je bila poprilicno mutna, pa sam otisao samo na kratko. Koju god musicu da sam bacao nije se javljalo apsolutno nista... Nasao sam jedno novo mesto na kojem se Ibar ove zime izracvao da 3 dela, pokusavao sam, ali uzaludno. Na najuzem od ta 3 dela, tj. malo ispod tog dela neki covek ga je pecao na visnju. Taj deo jeste bio malo bistriji od ostala 2, ali se klen ipak nije javljao na mestima gde bi trebao. Onda je doticni poceo da provocira na foru "Sta mislis da uhvatis s tim? Ne jede ti klen to..."
Nastavio sam da pecam, nista mu nisam odgovorio. Onda je opet nesto promrljao "Kako ide to mahanje? Je l' uhvati nesto?", rekao sam mu da nisam, ali da vidim da ga on satire (nista nije uhvatio celog dana). Posto sam shvatio da se nista tog dana nece izbaciti na suvu, iz kutije sam uzeo jednu od svega 4 nimfe koje imam. A pre nego sto sam uopste izasao na vodu citao sam na forumu koliko je tesko prevariti klena nimfom. Pre toga sam svega 3 puta u zivotu probao da lovim nimfom, klena samo jednom. I u sustini sam jos uvek bio slab sto se tice tog dela musicarenja. Poceo sam polako da bacam nimfu i da se trudim da je vodim izmedju trave i kamenja. Onda je usledila jos jedna provokacija uz podsmeh "Na to ni u sred ribnjaka ne bi izvadio nista!" Stvarno se pitam zasto ljudi koji sede na obali sa zabacenim stapom imaju potrebu da konstantno komentarisu musicare... Mada, nisam obracao paznju, nastavio sam... Nekoliko puta mi se nimfa zakacila za travu, ali sam se trudio, hteo sam da naucim, pa makar ne ulovio nista. I onda sam imao jedno savrseno vodjenje tacno pored trava, a onda polako oko kamena i bas tu mi se ucini kao da sam opet zakacio za travu. Ipak sam iskontrirao i da! Bio je tu, mali klen, veoma lako je izasao napolje, ali... to je bio moj prvi klen na nimfu! Prva riba u zivotu na nimfu! Shvatio sam kako stvari funkcionisu, kako je treba voditi... Veoma je cudno i neocekivano da ti tako mala riba donese toliku srecu!  ::)

DSC01287.jpg

P.S. Covek koji me do tada provocirao se posle toga spakovao i otisao. Pitao me je samo "Gle'... pa sto ga vrati?"

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Bravo na svemu a ti paćenici su najgora sorta koja čuči kraj vode i čeka da se ta sića javi.Ja takve srećem konstatno i odavno sam na ignore!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
"X" samo ti masi i boli te za idiote, meni su takodjer vikali nema tu pastrmke sta mses bez veze a kad sam im poceo klenove pod nogam vaditi, poslije stukice ... onda su zasutili i vise mi nikad nista nisu dobacivali kad sam dosao mahati na Karasicu. Imas volju i samo nastavi, rezutati dolaze sami po sebi. 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
fenomenalna prica, a uvek gledaj da se drzis podalje od drugih ribolovaca, zasto da te nerviraju, ili ih jednostavno ignorisi....

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Manje vise svise u ovoj prici mozemo naci,menije najinteresantniji deo "a stoga vrati" toliko su ti ljudi bolesni da nose sve sto zakacu,jednom sam bijo isto upitan i rekoh zato stoje mali dobio sam odgovor "pa veci je od cevapa" nikad tog bolesnika zaboravit nemogu,al eto,vazno je da mi na djelu sprovodimo "pokret uhvati i pusti" pace vremenom i drugi uciti od nas,u vremenu kada na vodama vlada veliki javasluk CAST je biti taj "nenormalni" pojedinac koi vrava sve sto ulovi ili bar vecinski deo.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
iako ima milion pravopisnih gresaka,razumem te Edine.....samo tako i mozemo,nikako drugacije. :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno