denmil
Full member
Jedina sansa je da se na 5 i slovima PET godina zabrani pecanje i privredni ribolov u ovoj nesrecnoj zemlji...i onda bi nam opet reke bile jadne...posto bi majmuni i to sto prezivi otrovali...
aca-laki je napisao(la):meni nikako nije jasno sta covek koji nahvata 5 kila klencica od 20-25 cm i ponese ih kuci,sta on ocekuje u buducnosti???
sebastian je napisao(la):Kada bi bio prisiljen da lovim ovolicne klenove nabavio bi si neki mahač wt1 ili max wt3 i jurcao bi ih u 90% suvom mušicom. Kod mene se bodorke i crvenperke sasvim redovno mogu loviti u dužini od 20cm a klenovi koje uobičajeno lovim su od 45 do 50cm.
Vi samo nosite koliko vam zakon dozvoljuje i u takvom stanju kakvo je kod vas još dugo neće te moči normalno da lovite ovakve klenove kakvi su za mene nešto sasvim uobičajeno![]()
sebastian je napisao(la):Šteta da mera po zakonu za klena nije 40cm. Pa još da se i taj zakon sprovodi i poštuje imali bi prave "glavonje". Kada bi bio prisiljen da lovim ovolicne klenove nabavio bi si neki mahač wt1 ili max wt3 i jurcao bi ih u 90% suvom mušicom. Kod mene se bodorke i crvenperke sasvim redovno mogu loviti u dužini od 20cm a klenovi koje uobičajeno lovim su od 45 do 50cm.
Vi samo nosite koliko vam zakon dozvoljuje i u takvom stanju kakvo je kod vas još dugo neće te moči normalno da lovite ovakve klenove kakvi su za mene nešto sasvim uobičajeno![]()