Klen 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
I ja bih voleo Gogo da to ima veze sa vodostajem,vremenom,zemljotresima i ostalim elementarnim nepogodama.Međutim,u Srbiji su to sekundarni problemi.Niko me ne može ubediti da su reke u Srbiji koje sliče rekama u Hrvatskoj i Sloveniji siromašnije ribom iz nekog razloga koji se ne tiče čoveka.Suviše je ovde onih koji u rekama nalaze korist izvan okvira o kojima govorimo mi,sportski ribolovci.Verujem da slične pošasti pogađaju vode Hrvatske i Slovenije,ali vodotoci Srbije su šampioni eksploatisanosti na pogrešan način!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Kako jednom napisa Veber: naše vode su OD-JE-BA-NE

Mi ćemo na prosečnoj rečici zauvek mušičariti klenove od 100-300 g, uz ponekog od 500-600 u par dana, i par riba godišnje u klasi kilo, i to je to, nema druge.

Sve dok se neko ne doseti da i ciprinidna rečica može biti lep Uhvati i Pusti mušičarski revir, a ne samo ona u kojoj žive pastrmke...

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
ovak klen je pusten kao i svi ostali koje ulovim

polako se cm po cm penjem k' osobnom rekordu koji je 59 cm (ovaj ima 55 cm s repom)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Danas posle sat vožnje ne nađoh izglednu poziciju i vraćaj se nazad.Sve vode su mutne te sam se opredjelio za najbliže od kuće-Drine.
Posle češljanja jedne njene pritoke izađoh na Drinu ,prvo sam bacao epoksi strimer a kada rezultat nije usledio prešao sam na nimfe i dobio dva adolescenta.
Jedan se udostojio da pozira:

p7270018copy.jpg

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Tommylee odlicna ti je ova nimfa,jasam je radijo,samo sam folijom prekrivao samo grudni deo,a koliko danas moram namotat par ovakvih.  :D  I onda cu sa klenom da porazgovaram,kao ribar,sa ribom.  :D

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Drugari opet bili na Velikoj Moravi, voda jos manja ulov isti kao prosle nedelje, poneki, nista spektakularno, ni prici ranijim ulovima od pre dve-tri godine  :blush:

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Neznam stase desava zadnje vrem,zadnja dva izlaska su bila ocajna,,voda se spusta ulov skoro pa nikakav. Sve u svemu ova godina propade,nesto se nisam/smo napecali.  :(

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Vec nekoliko dana nisam izasao na vodu zbog ovih sranja koje se desavaju dole kod mene  :'(
Ali po pravilu najbolje klenove uvek dobijam u avgustu i septembru...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ovde kod mene teku mrtvi jaganjci...voda se u govno pretvorila...trebace dobrih nedelju dana,mozda i jace neke topline da se voda razbistri..... :doh:

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Zamolijo bi moderatore,da obrisu moj profil sa svim porukama,hvala unapred.  :(

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Obzirom da nije moguce obrisati profil,mojih postova ovde vise nece bit.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Polako Druže, ne brzgaj sa odlukama...

Koliko vidim ovaj forum edukativno deluje na tebe, sigurno naučiš nešto o mušičarenju, s druge strane mi od tebe saznamo ponešto o vodama u okolini Novog Pazara...

A sitnih forumskih razmirica će uvek biti, no cilj svih nas bi trebalo da bude da to svedemo na što manju meru.

Umesto da admin briše nalog, bolje se izloguj i ne otvaraj forum par dana, pa se nakon toga toga uloguj sa osmehom i nastavi da opušteno ćaskaš o mušičarenju.  ;)

p.s. I ne kači slike za koje slutiš da neće prijati svačijem oku, pa neće biti ni ovakvih situacija...  :)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ili mozda da ga banuju ko mene na par dana,ima da bude ko nov  :D  :D  :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno